Dato for udgivelse
11 Apr 2005 14:36
SKM-nummer
SKM2005.155.TSS
Myndighed
Told- og Skattestyrelsen
Sagsnummer
99/02-4061-00902
Dokument type
Meddelelse
Overordnede emner
Skat
Overemner-emner
Personskat, virksomhedsskat, aktionærer og selskaber samt ejendomsavancebeskatning
Resumé
I SKM2004.188.TSS blev proceduren for dokumentation af skattepligt til Spanien beskrevet. I nærværende meddelelse beskrives nogle ændringer og præciseringer af proceduren.
Reference(r)

Kildeskatteloven § 1
Kildeskatteloven § 2

Henvisning
Ligningsvejledningen 2005-2, D.E, Spanien

I SKM2004.188.TSS er nævnt, at en dansker bosat i f.eks. Torremolinos skal have blanketten underskrevet af Administración de la Agencia Tributaria de Torremolinos.

De spanske myndigheder har gjort opmærksom på, at der i nogle spanske provinser kun eksisterer en Delegación (afdeling) de la Agencia Tributaria, men ikke Administraciónes (forvaltninger). I de provinser, hvor der findes Administraciónes, er disse integreret i provinsens Delegación. Hvis der er tale om en provins, hvor der kun findes en Delegación (afdeling) de la Agencia Tributaria, men ingen Administraciónes, er det Delegación (afdeling) de la Agencia Tributaria, der skal foretage attestationen.

De spanske myndigheder har endvidere oplyst, at Unidades Regionales de Gestión de Grandes Empresas (Regionale enheder for behandling af større virksomheder) har skiftet navn til Unidades de Gestión de Grandes Empresas (Enheder for behandling af større virksomheder), som følge af en ændring af retsreglerne.