0207 14 10, 0207 27 10, 0207 45 10, 0207 55 10 (offentliggjort som 0207 36 11), 0207 60 10 (offentliggjort som 0207 36 15) | Rå, frosset fjerkrækød, der fremkommer ved afskrabning af fjerkræskrog eller -ben, fra hvilke de værdifulde kødstykker er fjernet, eller på anden måde (fx ved udskæring af større kødstykker), og som består af små, uregelmæssige stykker, også med vedhængende dele af bindevæv, sener og fedt, og som enkeltvis vejer mellem ca. 5 og 40 g. Kommissionens forordning nr. 1669/77 (EFT nr. L 186/23), ændret ved forordning nr. 705/2005 (EUT nr. L 118/18) og 441/2013 (EUT nr. L 130/1) |
0210 99 | Kyllingestykker (kød af høns af arten Gallus domesticus), dybtgående saltet eller injiceret med bordsalt i alle dele og gennemfrosset, med saltindhold på 1,2 vægtprocent eller derover, men ikke over 3 vægtprocent, anvendelig til fortæring. HSC's tariferingsudtalelse (HSC 41. session, 2008) |
0210 99 49 | Spiseligt slagtebiprodukt, tørrede svineører, også hvis det anvendes til dyrefoder. Begrundelse: Tarifering i henhold til almindelig bestemmelse 1 og 6 vedrørende fortolkningen af den kombinerede nomenklatur, bestemmelse 1 a) til kapitel 5, og teksten til KN-kode 0210, 0210 99 og 0210 99 49. Det spiselige slagteribiprodukt, tørrede svineører, tariferes under kapitel 2 og ikke under kapitel 5, som ikke omfatter spiselige produkter (HS bestemmelse 1 a) til kapitel Tørring af svineører ændrer ikke deres oprindelige karakteristika som nævnt i bestemmelse 1 til kapitel 23. Tørring af svineører ændrer ikke deres egnethed som menneskeføde (forklarende bemærkninger til HS, kapitel 2, almindelige bemærkninger, tredje afsnit, punkt 1, og fjerde afsnit). Kommissionens forordning nr. 1125/2006 (EUT nr. L 200/3) |