| KN-kode | Beskrivelse |
ex | 0505 | Skind og andre dele af fugle med påsiddende fjer eller dun, fjer og dele af fjer (også med klippede kanter) samt dun, rå eller kun rensede, desinficerede eller konserverede; pulver og affald af fjer eller dele af fjer: |
| 0505 10 90 | - Fjer, af den art der anvendes til stopning og dun, andre end råvarer |
| 0505 90 00 | - Andre varer |
| 0511 99 39 | Naturlige animalske vaskesvampe, andre end råvarer |
ex | 1212 29 00 | Tang og andre alger, fersk, kølet, frosset eller tørret, også formalet, uegnet til mennekse- føde, undtagen tang og alger, der anvendes til fremstilling af farmaceutiske produkter |
ex | 1302 | Plantesafter og planteekstrakter; pektinstoffer, pektinater og pektater; agar-agar og andre planteslimer og gelatineringsmidler, også modificerede, udvundet af vegetabilske stoffer: |
| 1302 12 00 | - Plantesafter og planteekstrakter af lakrids |
| 1302 13 00 | - Plantesafter og planteekstrakter af humle |
| 1302 19 20 og 1302 19 70 | - Plantesafter og planteekstrakter undtagen plantesafter og planteekstrakter af lakrids, humle, vanilleoleoresiner og opium |
ex | 1302 20 | - Pektater |
| 1302 31 00 | - Agar-agar, også modificerede |
| 1302 32 10 | - Planteslimer og gelatineringsmidler, også modificerede, udvundet af johannesbrød eller af frø af johannesbrød |
| 1505 00 | Uldfedt og fedtstoffer udvundet deraf (herunder lalolin) |
| 1506 00 00 | Andre animalske fedtstoffer og olier samt fraktioner deraf, også raffinerede, men ikke kemisk modificerede |
ex | 1515 90 11 | Jojobaolie og fraktioner deraf, også raffinerede, men ikke kemisk modificerede |
| 1516 20 10 | Hærdet ricinusolie (såkaldt opalvoks) |
| 1517 90 93 | Spiselige blandinger eller tilberedninger af den art, der anvendes til frigørelse af støbe- forme |
ex | 1518 00 | Animalske og vegetabilske fedtstoffer og olier og fraktioner deraf, kogte, oxyderede, dehydrerede, svovlbehandlede, blæste, polymeriserede ved opvarmning i vakuum eller i en inaktiv gas eller på anden måde kemisk modificerede, undtagen varer henhørende under pos. 1516; ikke-spiselige blandinger eller tilberedninger af animalske eller vegeta- bilske fedtstoffer eller olier eller fraktioner af forskellige fedtstoffer og olier fra kapitel 15, ikke andetsteds tariferet; undtagen olier henhørende under pos. 1518 00 31 og 1518 00 39 |
| 1520 00 00 | Rå glycerol (glycerin); glycerolvand og glycerollud |
| 1521 | Vegetabilsk voks (undtagen triglycerider), bivoks og anden insektsvoks samt spermacet (hvalrav), også raffineret eller farvet |
| 1522 00 10 | Degras |
| 1702 90 10 | Kemisk ren maltose |
| 1704 90 10 | Lakridssaft, der indeholder over 10 vægtprocent saccharose, uden tilsætning af andre stoffer |
| 1803 | Kakaomasse, også affedtet |
| 1804 00 00 | Kakaosmør, kakaofedt og kakaoolie |
| 1805 00 00 | Kakaopulver, usødet |
ex | 1901 | Maltekstakt; tilberedte fødevarer fremstillet af mel, gryn, groft mel, stivelse eller malt- ekstakt, også med indhold af kakao, såfremt dette udgør mindre end 40 vægtprocent be- regnet på et fuldstændig fedtfrit grundlag, ikke andetsteds tariferet; tilberedte fødevarer fremstillet af produkter henhørende under pos. 0401 til 0404, også med indhold af kakao, såfremt dette udgør mindre end 5 vægtprocent beregnet på et fuldstændig fedtfrit grundlag, ikke andetsteds tariferet: |
| 1901 90 91 | -- Uden indhold af mælkefedt, saccharose, isoglukose, glukose eller stivelse, eller med ind- hold på under 1,5 vægtprocent af mælkefedt med indhold på under 5 vægtprocent af sacc- harose (herunder invertsukker) eller isoglukose, af glukose eller stivelse, bortset fra tilbe- redte næringsmidler i pulverform fremstillet af produkter henhørende under pos. 0401 til 0404 |
ex | 2001 90 92 | Palmehjerter, tilberedte eller konserveret med eddike eller eddikesyre |
ex | 2008 | Frugter, nødder og andre spiselige plantedele, tilberedt eller konserveret på anden måde, også tilsat sukker, andre sødemidler eller alkohol, ikke andetsteds tariferet. |
| 2008 11 10 | - Jordnøddesmør |
| 2008 91 00 | - Palmehjerter |
ex | 2101 | Ekstrakter, essenser og koncentrater af kaffe, te eller maté samt varer tilberedt på basis af disse produkter; brændt cikorie og ekstrakter, essenser og koncentrater deraf, undtagen tilberedninger henhørende under KN-kode 2101 12 98, 2101 20 98, 2101 30 19 og 2101 30 99 |
ex | 2102 10 | Levende gær: |
| 2102 10 10 | - Kulturgær |
| 2102 10 90 | - Andre varer, undtagen bagegær |
| 2102 20 | Inaktiv gær; andre inaktive encellede mikroorganismer |
| 2102 30 00 | Bagepulver, tilberedte |
| 2103 | Saucer samt tilberedninger til fremstilling deraf; sammensatte smagspræparater; senneps- mel og tilberedt sennep |
| 2104 | Suppe og bouillon samt tilberedninger til fremstilling deraf; homogeniserede sammensatte næringsmidler |
ex | 2106 | Tilberedte fødevarer, ikke andetsteds tariferet: |
ex | 2106 10 | - Proteinkoncentrater og teksturerede proteinstoffer: |
| 2106 10 20 | -- Uden indhold af mælkefedt, saccharose, isoglukose, glukose eller stivelse, eller med ind- hold på under 1,5 vægtprocent af mælkefedt, på under 5 vægtprocent af saccharose og isoglukose, på under 5 vægtprocent af glukose eller stivelse |
ex | 2106 90 | - Andre varer: |
| 2106 90 20 | -- Sammensatte alkoholholdige tilberedninger (undtagen tilberedninger på basis af lugtstof- fer), af den art der anvendes til fremstilling af drikkevarer |
| 2106 90 92 | -- Andre tilberedninger, uden indhold af mælkefedt, saccharose, isoglukose, glukose eller stivelse, eller med indhold af mælkefedt på under 1,5 vægtprocent, af saccharose og isoglu- kose på under 5 vægtprocent, af glukose eller stivelse på under 5 vægtprocent |
| 2201 10 | Mineralvand og vand tilsat kulsyre, ikke tilsat sukker eller andre sødemidler og ikke aroma- tiseret |
| 2202 10 00 | Vand, herunder naturligt eller kunstigt mineralvand, og vand tilsat kulsyre, tilsat sukker eller andre sødemidler eller aromatiseret |
| 2202 90 10 | Ikke-alkoholholdige drikkevarer, undtagen frugt- og grøntsagssafter henhørende under pos. 2009, ikke med indhold af varer henhørende under pos. 0401 til 0404 eller fedt af varer henhørende under pos. 0401 til 0404 |
| 2203 00 | Øl fremstillet af malt |
| 2205 | Vermouth og anden vin af friske druer, tilsat aromatiske planter eller aromastoffer |
ex | 2207 | Ethanol (ethylalkohol), ikke denatureret, med et alkoholindhold på 80% vol. eller derover og ethanol (ethylalkohol) og anden spiritus, denatureret, uanset alkoholindholdet, ikke fremstillet på basis af landbrugsprodukter, der er anført i bilag I til TEUF |
ex | 2208 | Ethanol (ethylalkohol), ikke denatureret, med et alkoholindhold på under 80% vol., ikke fremstillet på basis af landbrugsprodukter, der er anført i bilag I til TEUF; spiritus, likør og andre spiritusholdige drikkevarer |
| 2402 | Cigarer, cerutter, cigarillos og cigaretter, af tobak eller tobakserstatning |
| 2403 | Andre tobaksvarer og fabrikerede tobakserstatninger; homogeniseret eller rekonstitueret tobak; ekstrakter og essenser af tobak |
| 3301 90 | Ekstraherede oleoresiner; koncentrater af flygtige vegetabilske olier i fedtstoffer, ikke-flyg- tige olier, voks eller lignende, fremkommet ved enfleurage eller maceration; terpenholdige biprodukter fra behandling af flygtige vegetabilske olier; vandfase fra vanddampdestillation af flygtige vegetabilske olier samt vandige opløsninger af sådanne olier; |
ex | 3302 | Blandinger af lugtstoffer samt blandinger (herunder alkoholiske opløsninger) på basis af et eller flere af disse stoffer af den art, der anvendes som råvarer i industrien; andre tilbered- ninger på basis af lugtstoffer, af den art der anvendes til fremstillien af drikkevarer: |
| 3302 10 10 | - Tilberedninger af den art, der anvendes i drikkevareindustrien, indeholdende samtlige de smagsstoffer, der kendetegner en bestemt drik med et virkeligt alkoholindhold på over 0,5% vol. |
| 3303 10 21 | - Tilberedninger af den art, der anvendes i drikkevareindustrien indeholdende samtlige de smagsstoffer, der kendetegner en bestemt drik med et alkoholindhold på 0,5% vol. og derun- der, uden indhold af mælkefedt, saccharose, isoglukose, glukose eller stivelse, eller med ind- hold af mælkefedt på under 1,5% vægtprocent, af saccharose eller isoglukose på under 5 vægtprocent og af glukose eller stivelse på under 5 vægtprocent |
ex | 3502 | Albuminer (herunder koncentrater af to eller flere valleproteiner, med indhold af valleprotei- ner på over 80 vægtprocent, beregnet på grundlag af tørstofindholdet), albuminater og andre albumininderivater: |
| | - Ægalbumin: |
ex | 3502 11 | - Tørret: |
| 3502 11 90 | --- Andre (end sådanne, som er uegnede, eller som skal gøres uegnet, til menneskeføde) |
ex | 3502 19 | -- Andre: |
| 3502 19 90 | --- Andre (end sådanne, som er uegnede, eller som skal gøres uegnet, til menneskeføde) |
ex | 3502 20 | - Mælkealbumin, herunder koncentrater af to eller flere valleproteiner: |
| 3502 20 91 og 3502 20 99 | -- Andre (end sådanne, som er uegnede, eller som skal gøres uegnet, til menneskeføde), også tørret (blade, flager, krystaller, pulver) |
| 3823 | Industrielle monocarboxylfedtsyrer; sure olier fra raffinering; industrielle fedtalkoholer |