| Pos (varekode - max 8 cifre) | |
ex | 0403 | Kærnemælk, koaguleret mælk og fløde, yoghurt, kefir og anden fermenteret eller syrnet mælk og fløde, også koncentreret, tilsat sukker eller andre sødemidler, aromatiseret eller tilsat frugt, nødder eller kakao: |
| 0403 10 51 - 0403 10 99 | -Youghurt, aromatiseret eller tilsat frugt, nødder eller kakao |
| 0413 90 71 - 0403 90 99 | -I andre tilfælde, aromatiseret eller tilsat frugt, nødder eller kakao |
| 0405 20 10 - 0405 20 30 | Smørbare mælkefedtprodukter, med fedtindhold på 39 vægtprocent og derover, men under 75 vægtprocent |
| 0710 40 00 | Sukkermajs, også kogte i vand eller dampkogte, frosne |
| 0711 90 30 | Sukkermajs, foreløbigt konserverede fx med svovldioxid, i saltlage, svovlsyrlingvand eller andre konseverende opløsninger, men ikke tilberedte til umiddelbar fortæring |
ex | 1517 | Margarine; spiselige blandinger eller tilberedninger af animalske eller vegetabilske fedtstoffer eller olier eller af fraktioner af forskellige fedtstoffer og olier fra dette kapitel, undtagen spiselige fedtstoffer og olier eller fraktioner deraf henhørende under pos. 1516: |
| 1517 10 10 | - Margarine, undtagen flydende margarine, med indhold af mælkefedt på over 10 vægtprocent, men højst 15 vægtprocent |
| 1517 90 10 | - Andre varer, med indhold af mælkefedt på over 10 vægtprocent, men højst 15 vægtprocent |
| 1702 50 00 | Kemisk renfructose |
ex | 1704 | Sukkervarer uden indhold af kakao (herunder hvid chokolade) undtagen lakridssaft , der indeholder over 10 vægtprocent sakkarose, uden tilsætnng af andre stoffer, henhørende under pos. 1704 90 10 |
| 1806 | Chokolade og andre tilberedte fødevarer med indhold af kakao |
ex | 1901 | Maltekstrakt; tilberedte fødevarer fremstillet af mel, stivelse eller maltekstrakt, også tilsat kakao, såfremt dette udgør mindre end 40 vægtprocent beregnet på et fuldstændig fedtfri grundlag, ikke andensteds tariferet; tilberedte fødevarer fremstillet af produkter henhørende under pos. 0401 til 0404, også med indhold af kakao, såfremt dette udgør mindre end 5 vægtprocent beregnet på et fuldstændig fedtfrit grundlag, ikke andensteds tariferet, undtagen varer henhørende under pos. 1901 90 91 |
ex | 1902 | Pastaprodukter, også kogte eller med fyld (af kød eller andre varer) eller på anden måde tilberedt, fx spaghetti, makaroni, nudler, lasagne, gnocchi, ravioli, cannelloni, undtagen fyldte pastaprodukter henhørende unde pos. 1902 20 10 og 1902 20 30; couscous, også tilberedt |
| 1903 00 00 | Tapioka og tapiokaerstatninger fremstillet af stivelse, i form af flager, perlegryn, sigtemel eller lignende |
| 1904 | Tilberedte fødevarer fremstillet ved ekspandering eller ristning af korn eller kornprodukter (fx cornflakes); korn, undtagen majs, i form af kerner, flager eller andet bearbejdet korn (undtagen mel), forkogt eller på anden måde tilberedt, ikke andensteds tariferet |
| 1905 | Brød, wienerbrød, kager, kiks og andet bagværk, også tilsat kakao; kirkeoblater, tomme oblatkapsler af den art, der anvendes til lægemidler, segloblater og lignende varer af mel elle stivelse |
| 2001 90 30 | Sukkermajs (Zea mays var. saccharata), tilberedt eller konserveret med eddike eller eddikesyre |
| 2001 90 40 | Yamsrødder, søde kartofler og lignende spiselige dele af planter, med indhold af stivelse på 5 vægtprocent og derover, tilberedt eller konserveret med eddike eller eddikesyre |
| 2004 10 91 | Kartofler i form af mel eller flager, tilberedt eller konserveret på anden måde end med eddike eller eddikesyre, frosne, undtagen varer henhørende under pos. 2006 |
| 2004 90 10 | Sukkermajs (Zea mays var. saccharata), tilberedt eller konserveret på anden måde end med eddike eller eddikesyre, frosne, undtaen varer henhørende under pos. 2006 |
| 2005 20 10 | Kartofler i form af mel eller flager, tilberedt elller konserveret på anden måde end med eddike eller eddikesyre, ikke frosne, undtagen varer henhørende under pos. 2006 |
| 2005 80 00 | Sukkermajs (Zea mays var. saccharata) tilberedt eller konserveret på anden måde end med eddike eller eddikesyre, ikke frosne, undtagen varer henhørende under pos. 2006 |
| 2008 99 85 | Majs, undtagen sukkermajs (Zea mays var. saccharata) tilberedt eller konserveret på anden måde, ikke tilsat alkohol eller sukker |
| 2008 99 91 | Yamsrødder, søde kartofler og lignende spiselige dele af planter, med indhold af stivelse på 5 vægtprocent og derover, tilberedt eller konserveret på anden måde, ikke tilsat alkohol eller sukker |
| 2101 12 98 | Varer tilberedt på basis af kaffe |
| 2101 20 98 | Varer tilberedt på basis af te eller maté |
| 2101 30 19 | Brændte kaffeerstatninger, undtagen brændt cikorie |
| 2101 30 99 | Ekstrakter, essenser og koncentrater af brændte kaffeerstatninger, undtagen af brændt cikorie |
| 2102 10 31 2102 10 39 | Bagegær, også tørret |
| 2105 00 | Konsumis, også med indhold af kakao |
ex | 2106 | Tilberedte fødevarer, ikke andensteds tariferet, undtagen varer henhørende under pos. 2106 10 20, 2106 90 20 og 2106 90 92, andre end sirup og andre sukkeropløsninger, tilsat smagsstoffer eller farvestoffer |
| 2202 90 91 2202 90 95 2202 90 99 | Vand, herunder mineralvand og vand tilsat kulsyre, tilsat sukker eller andre sødemidler eller aromatiseret, og andre ikke-alkoholholdige drikkevarer, undtagen frugt- og grønsagssafter henhørende under pos. 2009, med indhold af varer henhørende under pos. 0401 til 0404 eller fedt af varer henhørende under pos. 0401 til 0404 |
| 2905 43 00 | Mannitol |
| 2905 44 | D-glucitol (sorbitol) |
ex | 3302 | Blandinger af lugtstoffer samt blandinger (herunder alkoholiske opløsninger) på basis af et eller flere af disse stoffer. af den art, der anvendes som råvarer i industrien; andre tilberedninger på basis af lugtstoffer, af den art, der anvendes til fremstilling af drikkevarer: |
| 3302 10 29 | Andre varer, af den art, der anvendes i drikkevareindustrien, indeholdende samtlige de smagsstoffer, der kendetegner en bestemt drik, undtagen drikkevarer med et virkeligt alkoholindhold på 0,5 % vol. og derunder, undtagen varer henhørende under pos. 3302 10 21 |
| 3501 | Casein, caseinater og andre caseinderivater |
ex | 3505 10 | Dixtrin og anden modificeret stivelse, undtagen esterificeret eller etherificeret stivelse henhørende under pos. 3505 10 50 |
| 3505 20 | Lim på basis af stivelse, dextrin eller anden modificeret stivelse |
| 3809 10 | Efterbehandlingsmidler, acceleratorer til farvning eller til fiksering af farvestoffer samt andre produkter og præparater (fx tilberedte appretur- og bejdsemidler), af den art, der anvendes i tekstil-, papir- eller læderindustrien eller i nærstående industrier, på basis af stivelse eller stivelsesprodukter, ikke andetstedts tariferet |
| 3824 60 | Sorbitol, undtagen varer henhørende under pos. 2905 44 |