Generelle bestemmelser

Klik her for at se "Generelle bestemmelser for afsnit IV"

Klik her for at se "Bestemmelser for kapitel 18"

  Pos (varekode) Varebeskrivelse Tarifmæssig told Bilag Suppl. mængde Varebest.
  T2 eller Eksport T1 I U
                 
 

1806

 

Chokolade og andre tilberedte fødevarer med indhold af kakao:

         
                 
     
  • Kakaopulver, tilsat sukker eller andre sødemidler:
         
 

1806 10 15

00
    • Uden indhold af saccharose eller med indhold af sacchharose (herunder invertsukker beregnet som sakkarose) eller isoglucose beregnet som saccharose på under 5 vægtprocent

8%

K,L    
 

1806 10 20

00
    • Med indhold af saccharose (herunder invertsukker beregnet som saccharose) eller isoglucose beregnet som saccharose på 5 vægtprocent og derover, men under 65 vægtprocent

8% + 0,252 €
pr kg

K,L    
 

1806 10 30

    • Med indhold af saccharose (herunder invertsukker beregnet som saccharose) eller isoglucose beregnet som saccharose på 65 vægtprocent og derover, men under 80 vægtprocent:
     
    10 
      • Med indhold af saccharose (herunder invertsukker beregnet som saccharose) eller isoglucose beregnet som saccharose på 70 vægtprocent og derover 
8% + 0,314 € pr kg  K,L  KGMS   
    90 
      • Andre varer 
8% + 0,314 € pr kg  K,L  KGMS   
 

1806 10 90

00
    • Med indhold af saccharose (herunder invertsukker beregnet som saccharose) eller isoglucose beregnet som saccharose på 80 vægtprocent og derover

8% + 0,419 €
pr kg

K,L   A  
     
  • Andre tilberedte varer, i blokke, plader eller stænger af vægt over 2 kg, eller flydende, i pastaform, i pulverform, som granulater eller lignende, i pakninger af nettovægt over 2 kg:
         

1806 20 10

    • Med indhold af kakaosmør på 31 vægtprocent og derover eller med et samlet indhold af kakaosmør og mælkefedt på 31 vægtprocent og derover:

 

     

 

20
      • Med indhold af mindst 65 nettovægtprocent tilsat rør- eller roesukker henhørende under underposition 1701 91 til 1701 99 til fremstilling af drikkevarer med indhold af kakao

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L A

 

90
      • I andre tilfælde

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L A

1806 20 30

    • Med et samlet indhold af kakaosmør og mælkefedt på 25 vægtprocent og derover, men under 31 vægtprocent:

 

     

 

20
      • Med indhold af mindst 65 nettovægtprocent tilsat rør- eller roesukker henhørende under underposition 1701 91 til 1701 99, til fremstilling af drikkevarer med indhold af kakao

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L A

 

90
      • I andre tilfælde

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L A
     
    • I andre tilfælde:
         

1806 20 50

      • Med indhold af kakaosmør på 18 vægtprocent og derover:

 

     

 

20
        • Med indhold af mindst 65 nettovægtprocent tilsat rør- eller roesukker henhørende under underposition 1701 91 til 1701 99, til fremstilling af drikkevarer med indhold af kakao

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L A

 

90
        • I andre tilfælde

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L A

1806 20 70

      • »Chocolate milk crumb«:

 

     

 

20
        • Med indhold af mindst 65 nettovægtprocent tilsat rør- eller roesukker henhørende under underposition 1701 91 til 1701 99, til fremstilling af drikkevarer med indhold af kakao

15,4% + le

K,L A

 

90
        • I andre tilfælde

15,4% + le

K,L A
 

1806 20 80

 
      • »Chokoladeglasur«:
         
   
        • Med indhold af saccharose (herunder invertsukker beregnet som saccharose) på under 70 vægtprocent: 
       
12
          • Med indhold af mindst 65 nettovægtprocent tilsat rør- eller roesukker henhørende under underposition 1701 91 til 1701 99, til fremstilling af drikkevarer med indhold af kakao
8,3% + le
max 18,7% + tts 
K,L A
19
          • I andre tilfælde
8,3% + le
max 18,7% + tts 
K,L A
        • Med indhold af saccharose (herunder invertsukker beregnet som saccharose) på 70 vægtprocent og derover:
  92 
          • Med indhold af mindst 70 nettovægtprocent tilsat rør- eller roesukker henhørende under underposition 1701 91 til 1701 99, til fremstilling af drikkevarer med indhold af kakao
8,3% + le
max 18,7% + tts 
K,L     
99
          • I andre tilfælde
8,3% + le
max 18,7% + tts 
K,L A

1806 20 95

 
      • Andre varer:
         
   
        • Med indhold af saccharose (herunder invertsukker beregnet som saccharose) på under 70 vægtprocent: 
     
12
          • Med indhold af mindst 65 nettovægtprocent tilsat rør- eller roesukker henhørende under underposition 1701 91 til 1701 99, til fremstilling af drikkevarer med indhold af kakao
8,3% + le
max 18,7% + tts 
K,L A
13
          • Tahin
8,3% + le
max 18,7% + tts 
K,L A
19
          • I andre tilfælde
8,3% + le
max 18,7% + tts 
K,L A
        • Med indhold af saccharose (herunder invertsukker beregnet som saccharose) på 70 vægtprocent og derover:
92
          • Med indhold af mindst 70 nettovægtprocent tilsat rør- eller roesukker henhørende under underposition 1701 91 til 1701 99, til fremstilling af drikkevarer med indhold af kakao
8,3% + le
max 18,7% + tts 
K,L KGMS A
93
          • Tahin
8,3% + le
max 18,7% + tts 
K,L KGMS A
  99 
          • I andre tilfælde 
8,3% + le
max 18,7% + tts 
K,L  KGMS   
     
  • Andre varer, i blokke, plader eller stænger:
         
 

1806 31 00

00 
    • Med fyld

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L    
     
    • Uden fyld:
         
 

1806 32 10

00
      • Med tilsætning af korn, frugt eller nødder

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L    
 

1806 32 90

00 
      • I andre tilfælde

8,3% + le
max 18,7% + tts 

K,L    A  
     
  • Andre varer:
         
     
    • Chokolade og chokoladevarer:
         
     
      • Chokolader, også med fyld:
         
 

1806 90 11

00
        • Med indhold af alkohol

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L    
 

1806 90 19

00
        • I andre tilfælde

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L    
     
      • Andre varer:
         
 

1806 90 31

00
        • Med fyld

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L    
 

1806 90 39

00
        • Uden fyld

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L    
 

1806 90 50

    • Sukkervarer og sukkervareerstatninger fremstillet på basis af andre sødemidler end sukker, med indhold af kakao:

   

10
      • Halva

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L A

90
      • I andre tilfælde

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L A
 

1806 90 60

 
    • Smørepålæg med indhold af kakao:
         
   
      • I pakninger af nettovægt 1 kg og derunder:

     
11
        • Tahin

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L A
19
        • I andre tilfælde

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L A
      • I andre tilfælde:

91
        • Tahin

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L A
    99
        • I andre tilfælde

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L    
 

1806 90 70

 
    • Kakaoholdige tilberedninger til fremstilling af drikkevarer:
         
    10
      • I pakninger af nettovægt 1 kg og derunder

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L    
    90
      • I andre tilfælde

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L    
 

1806 90 90

 
    • Andre varer:
         
     
      • I pakninger af nettovægt 1 kg og derunder:
         
   

11

        • Med indhold af saccharose (herunder invertsukker beregnet som saccharose) på under 70 vægtprocent

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L    
   

19

        • Med indhold af saccharose (herunder invertsukker beregnet som saccharose) på 70 vægtprocent og derover

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L KGMS   
     
      • I andre tilfælde:
         
   

91

        • Med indhold af saccharose (herunder invertsukker beregnet som saccharose) på under 70 vægtprocent

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L    
   

99

        • Med indhold af saccharose (herunder invertsukker beregnet som saccharose) på 70 vægtprocent og derover

8,3% + le
max 18,7% + tts

K,L KGMS