| Pos (varekode) | Varebeskrivelse | Tarifmæssig told | Bilag | Suppl. mængde | Varebest. |
| T2 eller Eksport | T1 | I | U |
| | | | | | | | |
| 2007 | | Syltetøj, frugtgelé, marmelade, frugt- eller nøddepuré samt frugt- eller nøddemos, fremstillet ved kogning, også tilsat sukker eller andre sødemidler: | | | | | |
| | | | | | | | |
| | | - Homogeniserede tilberedninger:
| | | | | |
| 2007 10 10 | | -
- Med indhold af sukker på over 13 vægtprocent:
| | | | | |
| | 50 | | 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | 60 | | 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | 70 | | 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | 80 | | 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | 95 | | 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | | | | | | | |
| 2007 10 91 | 00 | | 15% | L | | | |
| 2007 10 99 | | | | | | | |
| | 20 | | 24% | L | | | |
| | 30 | | 24% | L | | | |
| | 40 | | 24% | L | | | |
| | 50 | | 24% | L | | | |
| | 95 | | 24% | L | | | |
| | | | | | | | |
| | | | | | | | |
| 2007 91 10 | | -
-
- Med indhold af sukker på over 30 vægtprocent:
| | | | | |
| | 10 | -
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent
| 20% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 90 | | 20% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| 2007 91 30 | 00 | -
-
- Med indhold af sukker på over 13 vægtprocent, men ikke over 30 vægtprocent
| 20% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| 2007 91 90 | 00 | | 21,6% | L | | | |
| | | | | | | | |
| | | -
-
- Med indhold af sukker på over 30 vægtprocent:
| | | | | |
| 2007 99 10 | 00 | -
-
-
- Blomme- og sveskemos samt blomme- og sveskepuré, i pakninger af nettovægt over 100 kg, til industriel forarbejdning EU 001)
| 22,4% | L | | | |
| 2007 99 20 | | | | | | | |
| | 10 | -
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent
| 24% + 0,197 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 90 | | 24% + 0,197 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | | | | | | | |
| 2007 99 31 | | | | | | | |
| | | -
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent:
| | | | | |
| | 15 | -
-
-
-
-
-
- Frugtpuré fremstillet af siet frugtkød, som er inddampet under vakuum, og hvis smagsmæssige og termiske egenskaber ikke er ændret ved varmebehandlingen
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 25 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | | | | | | | |
| | 95 | -
-
-
-
-
-
- Frugtpuré fremstillet af siet frugtkød, som er inddampet under vakuum, og hvis smagsmæssige og termiske egenskaber ikke er ændret ved varmebehandlingen
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 99 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| 2007 99 33 | | | | | | | |
| | | -
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent:
| | | | | |
| | 15 | -
-
-
-
-
-
- Frugtpuré fremstillet af siet frugtkød, som er inddampet under vakuum, og hvis smagsmæssige og termiske egenskaber ikke er ændret ved varmebehandlingen
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 25 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | | | | | | | |
| | 95 | -
-
-
-
-
-
- Frugtpuré fremstillet af siet frugtkød, som er inddampet under vakuum, og hvis smagsmæssige og termiske egenskaber ikke er ændret ved varmebehandlingen
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 99 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| 2007 99 35 | | | | | | | |
| | | -
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent:
| | | | | |
| | 15 | -
-
-
-
-
-
- Frugtpuré fremstillet af siet frugtkød, som er inddampet under vakuum, og hvis smagsmæssige og termiske egenskaber ikke er ændret ved varmebehandlingen
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 25 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | | | | | | | |
| | 95 | -
-
-
-
-
-
- Frugtpuré fremstillet af siet frugtkød, som er inddampet under vakuum, og hvis smagsmæssige og termiske egenskaber ikke er ændret ved varmebehandlingen
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 99 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| 2007 99 39 | | | | | | | |
| | | | | | | | |
| | 01 | -
-
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 02 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | | | | | | | |
| | 03 | -
-
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 04 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | | | | | | | |
| | 05 | -
-
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 06 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | | | | | | | |
| | 07 | -
-
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 08 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | | | | | | | |
| | | -
-
-
-
-
-
- Frugtpuré fremstillet af siet frugtkød, som er inddampet under vakuum, og hvis smagsmæssige og termiske egenskaber ikke er ændret ved varmebehandlingen:
| | | | | |
| | | | | | | | |
| | | -
-
-
-
-
-
-
-
- Tilsat sukker, i pakninger af nettovægt over 1 kg:
| | | | | |
| | 16 | -
-
-
-
-
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 17 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | | -
-
-
-
-
-
-
-
- Tilsat sukker, i pakninger af nettovægt 1 kg og derunder:
| | | | | |
| | 18 | -
-
-
-
-
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 19 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | | | | | | | |
| | | -
-
-
-
-
-
-
-
- Tilsat sukker, i pakninger af nettovægt over 1 kg:
| | | | | |
| | 22 | -
-
-
-
-
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 24 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | | -
-
-
-
-
-
-
-
- Tilsat sukker, i pakninger af nettovægt 1 kg og derunder:
| | | | | |
| | 26 | -
-
-
-
-
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 27 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | | -
-
-
-
-
-
-
- Ferskner, herunder nektariner:
| | | | | |
| | | -
-
-
-
-
-
-
-
- Tilsat sukker, i pakninger af nettovægt over 1 kg:
| | | | | |
| | 29 | -
-
-
-
-
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 30 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | | -
-
-
-
-
-
-
-
- Tilsat sukker, i pakninger af nettovægt 1 kg og derunder:
| | | | | |
| | 32 | -
-
-
-
-
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 34 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | | | | | | | |
| | | -
-
-
-
-
-
-
-
- Tilsat sukker, i pakninger af nettovægt over 1 kg:
| | | | | |
| | | -
-
-
-
-
-
-
-
-
- Af tropiske frugter (herunder blandinger med indhold af tropiske frugter og tropiske nødder på 50 vægtprocent og derover):
| | | | | |
| | 35 | -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 37 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | | | | | | | |
| | 39 | -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 40 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | | | | | | | |
| | | -
-
-
-
-
-
-
-
-
- Frugtblandinger, der indeholder 50 vægtprocent og derunder af en enkelt frugt (beregnet af frugternes vægt):
| | | | | |
| | | -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Af tropiske frugter (herunder blandinger med indhold af tropiske frugter og tropiske nødder på 50 vægtprocent og derover):
| | | | | |
| | 43 | -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 44 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | | | | | | | |
| | 46 | -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 47 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | | | | | | | |
| | | -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Af tropiske frugter (herunder blandinger med indhold af tropiske frugter og tropiske nødder på 50 vægtprocent og derover):
| | | | | |
| | 51 | -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 52 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | | | | | | | |
| | 54 | -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 56 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | | | | | | | |
| | 70 | -
-
-
-
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 75 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | | | | | | | |
| | 80 | -
-
-
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på under 70 vægtprocent
| 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| | 85 | | 24% + 0,230 € pr kg | K,L | KGMS | | |
| 2007 99 50 | | -
-
- Med indhold af sukker på over 13 vægtprocent, men ikke over 30 vægtprocent:
| | | | | |
| | 10 | | 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | | | | | | | |
| | 15 | -
-
-
-
- Frugtpuré fremstillet af siet frugtkød, som er inddampet under vakuum, og hvis smagsmæssige og termiske egenskaber ikke er ændret ved varmebehandlingen
| 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | 25 | | 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | 31 | | 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | 32 | | 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | 33 | | 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | | | | | | | |
| | | -
-
-
-
- Frugtpuré fremstillet af siet frugtkød, som er inddampet under vakuum, og hvis smagsmæssige og termiske egenskaber ikke er ændret ved varmebehandlingen:
| | | | | |
| | | | | | | | |
| | 41 | -
-
-
-
-
-
- Tilsat sukker, i pakninger af nettovægt over 1 kg
| 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | | -
-
-
-
-
-
- Tilsat sukker, i pakninger af nettovægt 1 kg og derunder:
| | | | | |
| | 42 | -
-
-
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på over 15 vægtprocent
| 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | 43 | | 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | | | | | | | |
| | 45 | -
-
-
-
-
-
- Tilsat sukker, i pakninger af nettovægt over 1 kg
| 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | | -
-
-
-
-
-
- Tilsat sukker, i pakninger af nettovægt 1 kg og derunder:
| | | | | |
| | 47 | -
-
-
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på over 15 vægtprocent
| 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | 49 | | 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | | -
-
-
-
-
- Ferskner, herunder nektariner:
| | | | | |
| | 51 | -
-
-
-
-
-
- Tilsat sukker, i pakninger af nettovægt over 1 kg
| 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | | -
-
-
-
-
-
- Tilsat sukker, i pakninger af nettovægt 1 kg og derunder:
| | | | | |
| | 52 | -
-
-
-
-
-
-
- Med indhold af sukker på over 15 vægtprocent
| 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | 53 | | 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | | | | | | | |
| | | -
-
-
-
-
-
- Tilsat sukker, i pakninger af nettovægt over 1 kg:
| | | | | |
| | 61 | -
-
-
-
-
-
-
- Af tropiske frugter (herunder blandinger med indhold af tropiske frugter og tropiske nødder på 50 vægtprocent og derover)
| 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | 62 | | 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | | | | | | | |
| | | -
-
-
-
-
-
-
- Frugtblandinger, der indeholder 50 vægtprocent og derunder af en enkelt frugt (beregnet af frugternes vægt):
| | | | | |
| | 63 | -
-
-
-
-
-
-
-
- Af tropiske frugter (herunder blandinger med indhold af tropiske frugter og tropiske nødder på 50 vægtprocent og derover)
| 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | 64 | | 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | | | | | | | |
| | 65 | -
-
-
-
-
-
-
-
- Af tropiske frugter (herunder blandinger med indhold af tropiske frugter og tropiske nødder på 50 vægtprocent og derover)
| 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | 67 | | 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | | | | | | | |
| | 83 | -
-
-
-
-
-
- Koncentrat af mangopuré, fremstillet ved kogning:
- af slægten Mangifera spp. - med indhold af sukker på ikke over 30 vægtprocent til brug ved fremstilling af produkter i fødevare- eller drikkevareindustrien EU 001) | 24% + 0,042 € pr kg | K,L,S TM861 | | | |
| | 84 | -
-
-
-
-
-
- Koncentrat af papayapuré, fremstillet ved kogning:
- af slægten Carica spp. - med indhold af sukker på 13 vægtprocent eller derover, men ikke over 30 vægtprocent til brug ved fremstilling af produkter i fødevare- eller drikkevareindustrien EU 001) | 24% + 0,042 € pr kg | K,L,S TM861 | | | |
| | 85 | -
-
-
-
-
-
- Koncentrat af guavapuré, fremstillet ved kogning:
- af slægten Psidium spp. - med et indhold af sukker 13 vægtprocent eller derover, men ikke over 30 vægtprocent til brug ved fremstilling af produkter i fødevare- eller drikkevareindustrien EU 001) | 24% + 0,042 € pr kg | K,L,S TM861 | | | |
| | 89 | | 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | | | | | | | |
| | 93 | -
-
-
-
-
- Koncentrat af mangopuré, fremstillet ved kogning:
- af slægten Mangifera spp. - med indhold af sukker på ikke over 30 vægtprocent til brug ved fremstilling af produkter i fødevare- eller drikkevareindustrien EU 001) | 24% + 0,042 € pr kg | K,L,S TM861 | | | |
| | 94 | -
-
-
-
-
- Koncentrat af papayapuré, fremstillet ved kogning:
- af slægten Carica spp. - med indhold af sukker på 13 vægtprocent eller derover, men ikke over 30 vægtprocent til brug ved fremstilling af produkter i fødevare- eller drikkevareindustrien EU 001) | 24% + 0,042 € pr kg | K,L,S TM861 | | | |
| | 95 | -
-
-
-
-
- Koncentrat af guavapuré, fremstillet ved kogning:
- af slægten Psidium spp. - med et indhold af sukker på 13 vægtprocent eller derover, men ikke over 30 vægtprocent til brug ved fremstilling af produkter i fødevare- eller drikkevareindustrien EU 001) | 24% + 0,042 € pr kg | K,L,S TM861 | | | |
| | 99 | | 24% + 0,042 € pr kg | K,L | | | |
| | | | | | | | |
| 2007 99 93 | 00 | -
-
-
- Af tropiske frugter og tropiske nødder
| 15% | L | | | |
| 2007 99 97 | | | | | | | |
| | 10 | | 24% | L | | | |
| | 21 | | 24% | L | | | |
| | 22 | | 24% | L | | | |
| | 23 | | 24% | L | | | |
| | 30 | -
-
-
-
- Fersken eller pære og blandinger heraf, i gele af disse frugter
| 24% | L | | | |
| | | | | | | | |
| | | -
-
-
-
-
- Frugtpuré fremstillet af siet frugtkød, som er inddampet under vakuum, og hvis smagsmæssige og termiske egenskaber ikker er ændret ved varmebehandlingen:
| | | | | |
| | | | | | | | |
| | 32 | -
-
-
-
-
-
-
- Tilsat sukker, i pakninger af nettovægt over 1 kg
| 24% | K,L | | | |
| | 33 | -
-
-
-
-
-
-
- Tilsat sukker, i pakninger af nettovægt 1 kg og derunder
| 24% | K,L | | | |
| | 35 | | 24% | K,L | | | |
| | | | | | | | |
| | 37 | -
-
-
-
-
-
-
- Tilsat sukker, i pakninger af nettovægt over 1 kg
| 24% | K,L | | | |
| | 38 | -
-
-
-
-
-
-
- Tilsat sukker, i pakninger af nettovægt 1 kg og derunder
| 24% | K,L | | | |
| | | -
-
-
-
-
-
-
- Ikke tilsat sukker, i pakninger af nettovægt:
| | | | | |
| | 39 | | 24% | K,L | | | |
| | | | | | | | |
| | 40 | | 24% | K,L | | | |
| | 41 | | 24% | K,L | | | |
| | | -
-
-
-
-
-
- Ferskner, herunder nektariner:
| | | | | |
| | 42 | | 24% | K,L | | | |
| | | -
-
-
-
-
-
-
- Ikke tilsat sukker, i pakninger af nettovægt:
| | | | | |
| | 44 | | 24% | K,L | | | |
| | | | | | | | |
| | 46 | | 24% | K,L | | | |
| | 48 | | 24% | K,L | | | |
| | | | | | | | |
| | | -
-
-
-
-
-
-
- Tilsat sukker, i pakninger af nettovægt over 1 kg:
| | | | | |
| | 50 | -
-
-
-
-
-
-
-
- Af tropiske frugter (herunder blandinger med indhold af tropiske frugter og tropiske nødder på 50 vægtprocent og derover)
| 24% | L | | | |
| | 52 | | 24% | K,L | | | |
| | | -
-
-
-
-
-
-
- Tilsat sukker, i pakninger af nettovægt 1 kg og derunder:
| | | | | |
| | 55 | -
-
-
-
-
-
-
-
- Af tropiske frugter (herunder blandinger med indhold af tropiske frugter og tropiske nødder på 50 vægtprocent og derover)
| 24% | L | | | |
| | 57 | | 24% | K,L | | | |
| | | -
-
-
-
-
-
-
- Ikke tilsat sukker, i pakninger af nettovægt:
| | | | | |
| | | | | | | | |
| | 60 | -
-
-
-
-
-
-
-
-
- Af tropiske frugter (herunder blandinger med indhold af tropiske frugter og tropiske nødder på 50 vægtprocent og derover)
| 24% | L | | | |
| | 62 | | 24% | K,L | | | |
| | 64 | | 24% | L | | | |
| | 69 | | 24% | L | | | |
| | 70 | | 24% | L | | | |