Generelle bestemmelser

Klik her for at se "Generelle bestemmelser for afsnit IV"

Klik her for at se "Bestemmelser for kapitel 16"

  Pos (varekode) Varebeskrivelse Tarifmæssig told Bilag Suppl. mængde Varebest.
  T2 eller Eksport T1 I U
                 

1605

Krebsdyr, bløddyr og andre hvirvelløse vanddyr, tilberedt eller konserveret:

1605 10 00

  • Krabber:

 

05
    •  Krabbeboller fremstillet af hvedestivelse, salt, sukker, krydderblanding, krabbekød og fyld
8% K,L A

 

    • I hermetisk lukkede metaldåser:

 

 

11
      • Cancer pagurus TN 018)
8% K,L A
31
      • I andre tilfælde  TN 018)
8% K,L A
    • I andre tilfælde:
91
      • Cancer pagurus
8% K,L A
96
      • I andre tilfælde
8% K,L A
  • Rejer:
    • Ikke hermetisk lukkede pakninger:

1605 21 10

      • I pakninger af nettovægt 2 kg og derunder:

 

05
        • Ha gow fremstillet af rejer, hvedestivelse, tapioka, vand, forårsløg, ingefær, sukker og salt; shaomai fremstillet af rejer som hovedingrediens, kylling, majsstivelse, vegetabilsk olie, sort peber, sesamolie og vand; stegt rejewonton fremstillet af rejer, salt, olie, sukker, ingefær, peber, æg, vineddike og sojasauce
20% K,L A
        • Hesterejer af arten Crangon:

20

          • Frosset og afskallet

20%

K,L

A

30

          • Andre varer

20%

K,L

A
40 
        • Rejer af arten Pandalus borealis, kogte, afskallede, og frosne, men ikke tilberedt på anden måde
20%  K,L 
50
        • Rejer af arten Pandalus Montagui, kogte, afskalede , og frosne, men ikke tilberedt på anden måde

20% K,L A
        • Andre varer:
          • Uden skal:

91

            • Frosset

20%

K,L

A

96

            • I andre tilfælde

20%

K,L

A

99

          • I andre tilfælde

20%

K,L

A

1605 21 90

      • I andre tilfælde:

 

05
        •  Ha gow fremstillet af rejer, hvedestivelse, tapioka, vand, forårsløg, ingefær, sukker og salt; shaomai fremstillet af rejer som hovedingrediens, kylling, majsstivelse, vegetabilsk olie, sort peber, sesamolie og vand; stegt rejewonton fremstillet af rejer, salt, olie, sukker, ingefær, peber, æg, vineddike og sojasauce
20% K,L A
        • Hesterejer af arten Crangon:

20

          • Frosset og afskallet

20%

K,L

A

30

          • Andre varer

20%

K,L

A
        • Rejer af arten Pandalus borealis:

40

          • Kogte, afskallede, og frosne, men ikke tilberedt på anden måde

20%

K,L

A

45

          • Kogte og pillede, bestemt til forarbejdning EU 001)

20%

K,L

A

49

          • I andre tilfælde

20%

K,L

A
        • Rejer af arten Pandalus jordani:

55
          • Kogte og pillede, bestemt til forarbejdning EU 001)

20% K,L A
          • I andre tilfælde:
57
            • Frosset
20% K,L A
58
            • I andre tilfælde
20% K,L A
        • Rejer af arten Pandalus Montagui:

60
          • Kogte, afskalede , og frosne, men ikke tilberedt på anden måde

20% K,L A
62
          • Kogte og pillede, bestemt til forarbejdning EU 001)
20% K,L A
65
          • I andre tilfælde
20% K,L A
        • Andre varer:
          • Uden skal:

91

            • Frosset

20%

K,L

A

96

            • I andre tilfælde

20%

K,L

A

99

          • I andre tilfælde

20%

K,L

A
    • Andre varer:
1605 29 00
      • Hesterejer af arten Crangon:
05
        • Ha gow fremstillet af rejer, hvedestivelse, tapioka, vand, forårsløg, ingefær, sukker og salt; shaomai fremstillet af rejer som hovedingrediens, kylling, majsstivelse, vegetabilsk olie, sort peber, sesamolie og vand; stegt rejewonton fremstillet af rejer, salt, olie, sukker, ingefær, peber, æg, vineddike og sojasauce
20% K,L A
20
        • Frosset og afskallet
20% K,L A
30
        • Andre varer
20% K,L A
40
      • Rejer af arten Pandalus borealis, kogte, afskallede, og frosne, men ikke tilberedte på anden måde
20% K,L A
45
      • Rejer af arten Pandalus Montagui, kogte, afskalede , og frosne, men ikke tilberedt på anden måde

20% K,L A
50
      • Rejer af arten Pandalus borealis, kogte og pillede, bestemt til forarbejdning EU 001)
20% K,L A
55
      • Rejer af arten Pandalus Montagui, kogte og pillede, bestemt til forarbejdning EU 001)

20% K,L A
60
      • Rejer af arten Pandalus jordani, kogte og pillede, bestemt til forarbejdning EU 001)

20% K,L A
      • Andre varer:
        • Uden skal:
91
          • Frosset
20% K,L A
96
          • I andre tilfælde
20% K,L A
99
        • I andre tilfælde
20% K,L A
  • Hummer:

1605 30 10

00
    • Kogt hummerkød, bestemt til industriel fremstilling af hummersmør, postejer, supper og saucer EU 001)

0

L

A

1605 30 90

00
    • I andre tilfælde
20% K,L A

1605 40 00

  • Andre krebsdyr:

20

    • Jomfruhummer (Nephrops norvegicus)

20%

K,L

A

30

    • Ferskvandskrebs, kogt med dild, frosne

20%

K,L

A

40

    • Krebsehaler af arten Procambarus clarkii, kogte, bestemt til forarbejdning EU 001)

20%

K,L

A

70

    • Andre varer

20%

L

A
  • Bløddyr:
1605 51 00 00
    • Østers
20%  K,L 
1605 52 00
    • Kammuslinger, herunder almindelig kammusling
20
      • Kammuslinger (Pecten maximus)
20% K,L A
90
      • I andre tilfælde
20% K,L A
    • Muslinger:

1605 53 10

      • I hermetisk lukkede pakninger:
        • Af arterne Mytilus spp. og Perna spp.:
10
          • Frosne muslinger (Mytilus edulis), kogte, med eller uden skal
20% L A
20
          • Tilberedte eller konserverede muslinger (Mytilus edulis), retter indeholdende muslinger (Mytilus edulis), herunder færdigretter
20% L A
90
          • I andre tilfælde
20% L A
95
        • I andre tilfælde
20% K,L A

1605 53 90

      • I andre tilfælde:
        • Af arterne Mytilus spp. og Perna spp.:
10
          • Frosne muslinger (Mytilus edulis), kogte, med eller uden skal
20% L A
20
          • Tilberedte eller konserverede muslinger (Mytilus edulis), retter indeholdende muslinger (Mytilus edulis), herunder færdigretter
20% L A
90
          • I andre tilfælde
20% L A
95
        • I andre tilfælde
20% K,L A
1605 54 00
    • Tiarmede blæksprutter:
10
      • Boller af tiarmet blæksprutte, fremstillet af fyld af tiarmet blæksprutte, hvedestivelse, salt, sukker og krydderblanding; boller med hummersmag: kød af tiarmet blæksprutte, fiskekød og krabbekød
20% K,L A
90
      • Andre varer
20% K,L A
1605 55 00 00
    • Ottearmet blæksprutte
20% K,L A
1605 56 00 00
    • Sandmuslinger, hjertemuslinger og arcamuslinger
20% K,L A
1605 57 00 00
    • Søøre
20% K,L AO O
1605 58 00 00
    • Snegle, undtagen havsnegle
20% K,L A
1605 59 00
    • Andre varer:
O
10
      • Konksnegl (Buccinum Undatum)
20% K,L A
90
      • I andre tilfælde
20% K,L AO
  • Andre hvirvelløse dyr:
1605 61 00

00

    • Søpølser

26%

L

AO
1605 62 00 00
    • Søpindsvin 
26% 
1605 63 00 00
    • Gopler
26% L A

1605 69 90

00
    • Andre varer

26%

L A