Generelle bestemmelser

Klik her for at se "Generelle bestemmelser for afsnit IV"

Klik her for at se "Bestemmelser for kapitel 16"

  Pos (varekode) Varebeskrivelse Tarifmæssig told Bilag Suppl. mængde Varebest.
  T2 eller Eksport T1 I U
                 

1604

Fisk, tilberedt eller konserveret; kaviar og kaviarerstatning tilberedt af fiskerogn:

  • Fisk, hele eller i stykker, undtagen hakket:

1604 11 00

    • Laks:

30

      • Atlanterhavslaks (Salmo salar)

5,5%

K,L A
90
      • Andre laksefisk

5,5%

K,L

A
    • Sild:

1604 12 10

00
      • Filet, rå, kun belagt med dej, mel eller rasp (paneret), også for-friturestegt, frosset
15% L A
      • Andre varer:

1604 12 91

        • I hermetisk lukkede pakninger:
          • Af arterne Clupea harengus:
            • Tilberedt med krydderier og/eller eddike, i saltlage:
    13
              • Bestemt til forarbejdning
20% K,L kg/net/
eda 
A  
    15
              • Andre varer
20% K,L   A  
19
            • I andre tilfælde
20% K,L A
          • I andre tilfælde:
            • Tilberedt med krydderier og/eller eddike, i saltlage:
    93
              • Bestemt til forarbejdning 
20% K,L  kg/net/
eda
A  
    95
              • I andre tilfælde
20% K,L   A  
99
            • I andre tilfælde
20% K,L A

1604 12 99

00
        • I andre tilfælde
20% K,L A
    • Sardin, sardinel og brisling:
      • Sardin:

1604 13 11

        • I olivenolie:

20

          • Af arten Sardina pilchardus

12,5%

K,L

A
90
          • I andre tilfælde

12,5%

K,L

A

1604 13 19

        • I andre tilfælde:

20

          • Af arten Sardina pilchardus

12,5%

K,L

A
90
          • I andre tilfælde

12,5%

K,L

A

1604 13 90

      • Andre varer:
10
        • Filet, rå, belagt med dej, mel eller rasp (paneret), også for-friturestegt, frosset

12,5%

K,L

A
        • Andre varer:
          • Brisling (Sprattus sprattus):

91

            • I hermetisk lukket metalemballage TN 018)

12,5%

K,L

A

92

            • I andre tilfælde

12,5%

K,L

A

99

          • Andre varer

12,5%

K,L

A
    • Tunfisk, bugstribet bonit og bonit (Sarda spp.):
      • Tunfisk og bugstribet bonit:
        • Bugstribet bonit:

1604 14 21

00 
          • I vegetabilsk olie
24%  K,L A
          • I andre tilfælde: 
1604 14 26 
            • Filet (såkaldte »loins«): 

10

              • Bestemt til forarbejdning EU 001)

24%

K,L

A
90
              • I andre tilfælde
24% K,L A
1604 14 28  00
            • I andre tilfælde 

24% 

K,L

A
        • Gulfinnet tun (Tunnus Albacares): 

 

 

1604 14 31
          • I vegetabilsk olie:
10
            • Filet (såkaldte "loins")
24% K,L A
90
            • Andre varer
24% K,L A
          • I andre tilfælde:
1604 14 36 
            • Filet (såkaldte »loins«):

10

              • Bestemt til forarbejdning EU 001)

24%

K,L 

A

90

              • I andre tilfælde

24%

K,L 

A

1604 14 38 

00 
            • I andre tilfælde
24% K,L A
        • I andre tilfælde: 
1604 14 41 
          • I vegetabilsk olie: 

10

            • Blåfinnet tun (Thunnus thynnus) CD 378)

24%

K,L A
20 
            • Storøjet tun fra Atlanterhavet (Thunnus obesus) CD 756)
24%  K,L A
30
            • Hvid tun (Thunnus alalunga)
24% K,L A

90

            • I andre tilfælde

24%

K,L A
          • I andre tilfælde:
1604 14 46
            • Filet (såkaldte »loins«): 
              • Af blåfinnet tun (thunnus thynnus): 
11 
                • Bestemt til forarbejdning CD 378) EU 001)
24%  K,L A
19 
                • I andre tilfælde CD 378)
24%  K,L A
              • Af storøjet tun fra Atlanterhavet (Thunnus obesus): 

21

                • Bestemt til forarbejdning CD 756) EU 001)

24% 

K,L A
29 
                • I andre tilfælde CD 756)
24%  K,L A
              • I andre tilfælde: 

 

                • Bestemt til forarbejdning: 

 

92
                  • Hvid tun (Thunnus alalunga) EU 001)

24%

K,L A
94
                  • I andre tilfælde EU 001)

24%

K,L A
                • I andre tilfælde:

 

97
                  • Hvid tun (Thunnus alalunga)
24% K,L A
99
                  • I andre tilfælde
24% K,L A
1604 14 48 
            • I andre tilfælde: 
10
              • Blåfinnet tun (Thunnus thynnus) CD 378)
24% K,L A
20 
              • Storøjet tun fra Atlanterhavet (Thunnus obesus) CD 756)
24%  K,L
30
              • Hvid tun (Thunnus alalunga)
24% K,L A
90 
              • Andre varer 
24%  K,L

1604 14 90

00
      • Bonit (Sarda-arter)

25%

K,L

A
    • Makrel:
      • Af arterne Scomber scombrus og Scomber japonicus:

1604 15 11

00
        • Filet
25% K,L A

1604 15 19

00
        • Andre varer
25% K,L A

1604 15 90

00
      • Af arten Scomber australasicus

20%

K,L

A

1604 16 00

    • Ansjos:

 

 

 

10
      • Krydrede, sprøde ansjoser (sambal ikan bilis) fremstillet af ansjoser, løg, chilipasta, tamarind, belacan, farin og salt
25% K,L A

 

90
      • Andre varer
25% K,L A
1604 17 00 00
    • Ål
20% K,L AO O
1604 18 00 00
    • Hajfinner
20% K,L A
    • Andre varer:

1604 19 10

      • Salmonidae, undtagen laks:
10
        • Ørred (Oncorhynchus mykiss)

7%

K,L

A
90
        • Andre ørreder

7%

K,L

A
      • Fisk af slægten Euthynnus, undtagen bugstribet bonit (Katsuwonus pelamis):

1604 19 31

00
        • Filet (såkaldte »loins«)

24%

K,L

A

1604 19 39

00
        • Andre varer

24%

K,L

A

1604 19 50

00
      • Fisk af arten Orcynopsis unicolor

12,5%

K,L

A
      • Andre varer:

1604 19 91

        • Filet, rå, kun belagt med dej, mel eller rasp (paneret), også for-friturestegt, frosset:
O

30

          • Af sværdfisk (Xiphias gladius) CD 757)

7,5% 

K,L

A
90
          • Andre varer

7,5%

K,L

AO
        • Andre varer:

1604 19 92

00
          • Torsk (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus)

20%

K,L

A

1604 19 93

          • Sej (Pollachius virens):
10
            • Konserves af røget sej

20%

K,L

A
90
            • Andre varer

20%

K,L

A
1604 19 94 00 
          • Kulmule (Merluccius-arter) og skælbrosme (Urophycis-arter)
20%  K,L 
1604 19 95 00 
          • Alaskasej (Theragra chalcogramma) og lubbe (Pollachius pollachius)
20%  K,L 
1604 19 97
          • Andre varer:
O

20

            • Sværdfisk (Xiphias gladius) CD 757)

20% 

K,L

A
30 
            • Makrel (Scomber colias) 
20%  K,L 
40 
            • Auxide, fregatmakrel (Auxis thazard, Auxis rochei) 
20%  K,L 
90
            • Andre varer

20%

K,L

AO
  • Anden fisk, tilberedt eller konserveret:

1604 20 05

00
    • Tilberedninger af surimi

20%

K,L

AO O
    • Andre varer:

1604 20 10

      • Laks:

 

05
        • Karryfiskefrikadeller fremstillet af fiskekød, karry, hvedestivelse, salt, sukker og krydderblanding; wraps (four colour rolls) af fiskekød, surimi, alger, tofuplader, vegetabilsk olie, sukker, salt, kartoffelmel, mononatriumglutamat og krydderier
5,5% K,L A

30

        • Atlanterhavslaks (Salmo salar)

5,5%

K,L

A
90
        • Andre laksefisk

5,5%

K,L

A

1604 20 30

      • Salmonidae, undtagen laks:

 

05
        • Karryfiskefrikadeller fremstillet af fiskekød, karry, hvedestivelse, salt, sukker og krydderblanding; wraps (four colour rolls) af fiskekød, surimi, alger, tofuplader, vegetabilsk olie, sukker, salt, kartoffelmel, mononatriumglutamat og krydderier
7% K,L A
10
        • Ørred (Oncorhynchus mykiss)

7%

K,L A
90
        • Andre ørreder

7%

K,L A

1604 20 40

      • Ansjos:

 

 

05
        • Karryfiskefrikadeller fremstillet af fiskekød, karry, hvedestivelse, salt, sukker og krydderblanding; wraps (four colour rolls) af fiskekød, surimi, alger, tofuplader, vegetabilsk olie, sukker, salt, kartoffelmel, mononatriumglutamat og krydderier
25% K,L A

 

90
        • Fisk af arten Orcynopsis unicolor
25% K,L A

1604 20 50

      • Sardin, bonit, makrel af arterne Scomber scombrus og Scomber japonicus, fisk af arten Orcynopsis unicolor:

 

05
        • Karryfiskefrikadeller fremstillet af fiskekød, karry, hvedestivelse, salt, sukker og krydderblanding; wraps (four colour rolls) af fiskekød, surimi, alger, tofuplader, vegetabilsk olie, sukker, salt, kartoffelmel, mononatriumglutamat og krydderier
25% K,L A
        • Sardin:
10
          • Af arten Sardina pilchardus

25%

K,L

A

19

          • Af andre sardiner

25%

K,L

A

30

        • Bonit (Sarda-arter)

25%

K,L

A

40

        • Makrel af arten Scomber scombrus

25%

K,L

A

50

        • Makrel af arten Scomber japonicus

25%

K,L

A
90
        • Fisk af arten Orcynopsis unicolor

25%

K,L

A

1604 20 70

      • Tunfisk, bugstribet bonit eller andre fisk af slægten Euthynnus:
        • Af blåfinnet tun (thunnus thynnus):

30

          • Konserves CD 378)

24% 

K,L

A

35

          • Andre varer CD 378)

24% 

K,L

A
        • Af storøjet tun fra Atlanterhavet (Thunnus obesus):
40 
          • Konserves CD 756)
24%  K,L 

45

          • Andre varer CD 756)

24% 

K,L

A
        • Bugstribet bonit (Katsuwonus pelamis):
50
          • Konserves
24% K,L A
55
          • Andre varer
24% K,L A
        • Andre varer:

 

          • Konserves:

 

 

92
            • Hvid tun (Thunnus alalunga)
24% K,L A
94
            • Andre varer
24% K,L A
          • Andre varer:
97
            • Hvid tun (Thunnus alalunga)
24% K,L A

99

            • Andre varer

24%

K,L

A

1604 20 90

      • Andre fisk:
O

 

05
        • Karryfiskefrikadeller fremstillet af fiskekød, karry, hvedestivelse, salt, sukker og krydderblanding; wraps (four colour rolls) af fiskekød, surimi, alger, tofuplader, vegetabilsk olie, sukker, salt, kartoffelmel, mononatriumglutamat og krydderier
14% K,L A
        • Sild:
11
          • Af arterne Clupea harengus
14% K,L A
19
          • Andre varer
14% K,L A

20

        • Konserves af røget sej

14%

K,L

A
        • Brisling (Sprattus sprattus):

30

          • I hermetisk lukket metalemballage TN 018)

14%

K,L

A

35

          • I andre tilfælde

14%

K,L

A

40

        • Makrel (Scomber australasicus)

14%

K,L

A

50

        • Flodniøje

14%

K,L

A

60

        • Sværdfisk (Xiphias gladius) CD 757)

14% 

K,L

A
90
        • Andre varer

14%

K,L

AO
  • Kaviar og kaviarerstatning:

1604 31 00

00
    • Kaviar 

20%

K,L

AO O

1604 32 00

    • Kaviarerstatning:
 

20
      • Bestemt til forarbejdning EU 001)
20% K,L   AO  
 

90
      • Fisk af arten Orcynopsis unicolor
20% K,L   AO