Generelle bestemmelser

Klik her for at se "Generelle bestemmelser for afsnit IV"

Klik her for at se "Bestemmelser for kapitel 19"

  Pos (varekode) Varebeskrivelse Tarifmæssig told Bilag Suppl. mængde Varebest.
  T2 eller Eksport T1 I U
                 

1902

Pastaprodukter, også kogte eller med fyld (af kød eller andre varer) eller på anden måde tilberedt, fx spaghetti, makaroni, nudler, lasagne, gnocchi, ravioli, cannelloni; couscous, også tilberedt:

  • Pastaprodukter, ikke kogte, fyldte eller på anden måde tilberedt:

1902 11 00

    • Med indhold af æg:

 

 

20
      • Med indhold af ris

7,7% + 0,246 €
pr kg

K,L A

 

90
      • I andre tilfælde

7,7% + 0,246 €
pr kg

K,L A
    • I andre tilfælde:

1902 19 10

      • Uden indhold af mel af blød hvede:

 

 

20
        • Med indhold af ris

7,7% + 0,246 €
pr kg

K,L

 

90
        • I andre tilfælde

7,7% + 0,246 €
pr kg

K,L

1902 19 90

      • I andre tilfælde:

 

 

20
        • Med indhold af ris

7,7% + 0,211 €
pr kg

K,L

 

90
        • I andre tilfælde

7,7% + 0,211 €
pr kg

K,L
  • Pastaprodukter med fyld, også kogte eller på anden måde tilberedt:

1902 20 10

    • Med indhold af fisk, krebsdyr, bløddyr eller andre hvirvelløse vanddyr på over 20 vægtprocent:

 

      • Med indhold af ris:

 

21
        • Ha gow fremstillet af rejer, hvedestivelse, tapioka, vand, forårsløg, ingefær, sukker og salt; shaomai fremstillet af rejer som hovedingrediens, kylling, majsstivelse, vegetabilsk olie, sort peber, sesamolie og vand; stegt rejewonton fremstillet af rejer, salt, olie, sukker, ingefær, peber, æg, vineddike og sojasauce
8,5% K,L A

 

29
        • I andre tilfælde
8,5% K,L A

 

      • I andre tilfælde:
91
        • Ha gow fremstillet af rejer, hvedestivelse, tapioka, vand, forårsløg, ingefær, sukker og salt; shaomai fremstillet af rejer som hovedingrediens, kylling, majsstivelse, vegetabilsk olie, sort peber, sesamolie og vand; stegt rejewonton fremstillet af rejer, salt, olie, sukker, ingefær, peber, æg, vineddike og sojasauce
8,5% K,L A

 

99
        • I andre tilfælde
8,5% L A

1902 20 30

    • Med indhold af pølser og lign., kød eller slagtebiprodukter (herunder fedt af enhver art eller oprindelse) på over 20 vægtprocent:

 

      •  Med indhold af ris:

 

21
        • Samosa af hakket kyllingekød; boller af kyllingekød; shaomai med kylling; gyoza med kylling;
          samosa af finthakket oksekød
0,543 € pr kg K,L A

 

29
        • I andre tilfælde
0,543 € pr kg K,L A

 

      • I andre tilfælde:

 

91
        • Samosa af hakket kyllingekød; boller af kyllingekød; shaomai med kylling; gyoza med kylling;
          samosa af finthakket oksekød
0,543 € pr kg K,L A

 

99
        • I andre tilfælde
0,543 € pr kg L A
    • I andre tilfælde:

1902 20 91

      • Kogte:

 

 

20
        • Med indhold af ris

8,3% + 0,061 €
pr kg

K,L A

 

90
        • I andre tilfælde

8,3% + 0,061 €
pr kg

K,L A

1902 20 99

      • I andre tilfælde:

 

 

20
        • Med indhold af ris

8,3% + 0,171 €
pr kg

K,L A

 

90
        • I andre tilfælde

8,3% + 0,171 €
pr kg

K,L A
  • Andre pastaprodukter:

1902 30 10

    • Tørrede:
20
      • Med indhold af ris

6,4% + 0,246 €
pr kg

K,L

40
      • Glasnudler med indhold af mungbønnestivelse på 60 vægtprocent eller derover, foreløbig emballeret i pakninger på 5 kg eller derover og ikke i detailsalgsoplægning

6,4% + 0,246 €
pr kg

K,L, STM861

80
      • I andre tilfælde

6,4% + 0,246 €
pr kg

K,L

1902 30 90

    • I andre tilfælde:

 

 

 

20
      • Med indhold af ris

6,4% + 0,097 €
pr kg

K,L A

 

90
      • I andre tilfælde

6,4% + 0,097 €
pr kg

K,L A
  • Couscous:

1902 40 10

00
    • Ikke tilberedt

7,7% + 0,246 €
pr kg

K,L

1902 40 90

00
    • I andre tilfælde

6,4% + 0,097 €
pr kg

K,L