Generelle bestemmelser

Klik her for at se "Generelle bestemmelser for afsnit IV"

Klik her for at se "Bestemmelser for kapitel 19"

  Pos (varekode) Varebeskrivelse Tarifmæssig told Bilag Suppl. mængde Varebest.
  T2 eller Eksport T1 I U
                 

1901

Maltekstrakt; tilberedte fødevarer fremstillet af mel, gryn, groft mel, stivelse eller maltekstrakt, også med indhold af kakao, såfremt dette udgør mindre end 40 vægtprocent beregnet på et fuldstændig fedtfrit grundlag, ikke andetsteds tariferet; tilberedte fødevarer fremstillet af produkter henhørende under pos. 0401 til 0404, også med indhold af kakao, såfremt dette udgør mindre end 5 vægtprocent beregnet på et fuldstændig fedtfrit grundlag, ikke andetsteds tariferet:

1901 10 00

00 
  • Tilberedte fødevarer egnet til spædbørn og småbørn, i pakninger til detailsalg
7,6% + le  K,L 

1901 20 00

00 
  • Blandinger og dej til fremstilling af bagværk henhørende under pos. 1905

7,6% + le

K,L 
  • Andre varer:
    • Maltekstrakt:

1901 90 11

00
      • Med indhold af tørstof på 90 vægtprocent og derover

5,1% + 0,180 €
pr kg

K,L

1901 90 19

00
      • I andre tilfælde

5,1% + 0,147 €
pr kg

K,L
    • Andre varer:
1901 90 91 00
      • Uden indhold af mælkefedt, saccharose, isoglucose, glucose eller stivelse, eller med indhold af mælkefedt på under 1,5 vægtprocent, med indhold af saccharose (herunder invertsukker) på under 5 vægtprocent af isoglucose på under 5 vægtprocent, af glucose på under 5 vægtprocent eller af stivelse på under 5 vægtprocent, bortset fra tilberedte fødevarer i pulverform fremstillet af produkter henhørende under pos. 0401 til 0404
12,8%  K,L
1901 90 95 00
      • Tilberedte fødevarer i pulverform, bestående af en blanding af skummetmælk og/eller valle og vegetabilske fedtstoffer/olie, med et indhold af fedtstoffer/olier på højst 30 vægtprocent
7,6% + le K KGMS A

1901 90 99

      • I andre tilfælde:
        • Med indhold af saccharose (herunder invertsukker beregnet som saccharose) eller isoglucose beregnet som saccharose på 60 vægtprocent og derover:
33 
          • Med indhold af saccharose på 60 vægtprocent og derover, men under 70 vægtprocent (herunder invertsukker, beregnet som saccharose) 
7,6% + le  K,L  KGMS 
36 
          • I andre tilfælde 
7,6% + le K,L  KGMS 
90 
        • I andre tilfælde 
7,6% + le  K,L  KGMS