1101 00 11 eller 1101 00 15 | Produkt, fremstillet ved tør turboseparation af hvedemel, med følgende analytiske karakteristika i tørstoffer: - stivelsesindhold: 83 % ifølge den modificerede Ewers polarimetriske metode - askeindhold: 0,4 % - proteiner: ca. 4,5 % Begrundelse: Tarifering i henhold til Almindelig Tariferingsbestemmelse 1 og 6 samt teksten til KN-kode 1101 00 00 og bestemmelse 2 B til kapitel 11. Denne vare har karakter af hvedemel. Selvom varen er beriget med stivelse og har et reduceret indhold af protein, opfylder den ikke analysekriterierne for tarifering som hvedestivelse henhørende under KN-kode 1108 11 00. Kommissionens forordning nr. 2275/88 (EFT nr. L 200/10), ændret ved forordning nr. 936/1999 (EFT nr. L 117/9) |
1101 00 15 | Melblanding til flerkornsbrød, bestående af (vægtprocent): - mel af blød hvede: 78,5 - rugmel: 7,0 - havremel: 4,0 - rismel: 4,0 - bygmel: 2,0 - formalede kim: 1,0 - hvedegluten: 3,5 Begrundelse: Tarifering i henhold til almindelig tariferingsbestemmelse 1, 3 b) og 6 til den kombinerede nomenklatur samt teksten til KN-kode 1101 00 og 1101 00 15 Kommissionens forordning nr. 169/1999 (EFT nr. L 19/6) |
1101 00 15 | Mel til brødfremstilling, bestående af (vægtprocent): - mel af blød hvede: 99,85 - salt: 0,15 samt meget små mængder amylase og antioxydant (E 300). Begrundelse: Tarifering i henhold til almindelig tariferingsbestemmelse 1 og 6 til den kombinerede nomenklatur samt teksten til KN-kode 1101 00 og 1101 00 15. Kommissionens forordning nr. 169/1999 (EFT nr. L 19/6) |
1101 00 90 | Melblanding til rugbrød, bestående af (vægtprocent): - rugmel: 50,0 - hvedemel: 48,6 - hvedegluten: 1,4 Begrundelse: Tarifering i henhold til almindelig tariferingsbestemmelse 1 og 6 til den kombinerede nomenklatur samt teksten til KN-kode 1101 00 og 1101 00 90 Kommissionens forordning nr. 169/1999 (EFT nr. L 19/6) |
1104 29 17 (offentliggjort som 1104 29 11) | Spelt (Triticum spelta L.), hvor avner men ikke frøhinden er fjernet. Begrundelse: Tarifering i henhold til almindelig tariferingsbestemmelse 1 og 6 til den kombinerede nomenklatur samt teksten til KN-kode 1101 00 og 1101 00 90. Kommissionens forordning nr. 2510/1997 (EFT nr. L 345/45), ændret ved forordning nr. 441/2013 (EUT nr. L 130/1) |
1106 20 90 Statement | Classification of Harina de Maca a fine ground powder of the tuberous root of the plant Maca (Lepidium meyenii) with the following chemical composition (average % by weight): - carbohydrates 75
- proteins 10
- moisture 9
- fat 1
- ash 4
Used as a food supplement and is to be classified in heading 11.06 (CN code 1106 20 90) as flour obtained by grinding of dried roots of heading 07.14 (see HSEN to heading11.06 (B)). The product is manufactured from a root of heading 07.14, however, being otherwise prepared (ground) it is excluded from Chapter 7 (see HSEN to Chapter 7, General, exclusion note (c) and HSEN to heading 07.14, first exclusion paragraph). Toldkodeksudvalgets møde nr. 424 af 20. juni 2007 |
1108 11 00 | Varer, der fremtræder som fint hvidt mel, bestående af: en blanding af umodificeret hvedestivelse og små mængder acetyleret hvedestivelse eller meget svagt acetyleret hvedestivelse, og som har følgende egenskaber: - stivelsesindhold (bestemt ved Ewers metode): 95 vægtprocent eller derover, beregnet på grundlag af tørsubstansen - acetylindhold (bestemt ved enzymmetoden): under 0,5 vægtprocent, beregnet på grundlag af tørsubstansen. Begrundelse: Tarifering i henhold til almindelig tariferingsbestemmelse 1 og 6 vedrørende Den Kombinerede Nomenklatur samt teksten til KN-kode 1 1 08 og 1 1 08 1 1 00. Disse varer må som følge af deres egenskaber (bl. a. deres lave acetylindhold) betragtes som stivelse henhørende under KN-kode 1108 11 00 og ikke som modificeret (esterificeret) stivelse henhørende under KN-kode 3505 10 50. Kommissionens forordning nr. 28/1990 (EFT nr. L 3/9) |
1108 12 00 | Varer, der fremtræder som fint hvidt mel, bestående af: en blanding af umodificeret majsstivelse og små mængder acetyleret majsstivelse eller meget svagt acetyleret majsstivelse, og som har følgende egenskaber: - stivelsesindhold (bestemt ved Ewers metode): 95 vægtprocent eller derover, beregnet på grundlag af tørsubstansen - acetylindhold (bestemt ved enzymmetoden): under 0,5 vægtprocent, beregnet på grundlag af tørsubstansen. Begrundelse: Tarifering i henhold til almindelig tariferingsbestemmelse 1 og 6 vedrørende Den Kombinerede Nomenklatur samt teksten til KN-kode 1 1 08 og 1 1 08 1 1 00. Disse varer må som følge af deres egenskaber (bl. a. deres lave acetylindhold) betragtes som stivelse henhørende under KN-kode 1108 11 00 og ikke som modificeret (esterificeret) stivelse henhørende under KN-kode 3505 10 50. Kommissionens forordning nr. 28/1990 (EFT nr. L 3/9) |
1108 13 00 | Varer, der fremtræder som fint hvidt mel, bestående af: en blanding af umodificeret kartoffelstivelse og små mængder acetyleret kartoffelstivelse eller meget svagt acetyleret kartoffelstivelse, og som har følgende egenskaber: - stivelsesindhold (bestemt ved Ewers metode): 95 vægtprocent eller derover, beregnet på grundlag af tørsubstansen - acetylindhold (bestemt ved enzymmetoden): under 0,5 vægtprocent, beregnet på grundlag af tørsubstansen. Begrundelse: Tarifering i henhold til almindelig tariferingsbestemmelse 1 og 6 vedrørende Den Kombinerede Nomenklatur samt teksten til KN-kode 1108 og 1108 11 00. Disse varer må som følge af deres egenskaber (bl. a. deres lave acetylindhold) betragtes som stivelse henhørende under KN-kode 1108 11 00 og ikke som modificeret (esterificeret) stivelse henhørende under KN-kode 3505 10 50. Kommissionens forordning nr. 28/1990 (EFT nr. L 3/9) |
1108 14 00 | Varer, der fremtræder som fint hvidt mel, bestående af: en blanding af umodificeret maniokstivelse og små mængder acetyleret maniokstivelse eller meget svagt acetyleret maniokstivelse, og som har følgende egenskaber: - stivelsesindhold (bestemt ved Ewers metode): 95 vægtprocent eller derover, beregnet på grundlag af tørsubstansen - acetylindhold (bestemt ved enzymmetoden): under 0,5 vægtprocent, beregnet på grundlag af tørsubstansen. Begrundelse: Tarifering i henhold til almindelig tariferingsbestemmelse 1 og 6 vedrørende Den Kombinerede Nomenklatur samt teksten til KN-kode 1108 og 1108 14 00. Disse varer må som følge af deres egenskaber (bl. a. deres lave acetylindhold) betragtes som stivelse henhørende under KN-kode 1108 14 00 og ikke som modificeret (esterificeret) stivelse henhørende under KN-kode 3505 10 50 Kommissionens forordning nr. 28/1990 (EFT nr. L 3/9) |
| |