Generelle bestemmelser

Klik her for at få vist generelle bestemmelser for "Afsnit I".

Klik her for at få vist generelle bestemmelser for "Kapitel 2".

 Pos (varekode)VarebeskrivelseTarifmæssig toldBilagSuppl. mængdeVarebest.
 T2 eller EksportT1IUT
          

0207

Kød og spiselige slagtebiprodukter, fersk, kølet eller frosset, af fjerkræ henhørende under pos. 0105:

  • Af høns af arten Gallus domesticus:
    • Ikke udskåret, fersk eller kølet:
0207 11 10 00
      • Plukkede, uden tarme, med hoved og fødder (såkaldte 83 pct.-høns)

0,262 € pr kg

K,L A A
0207 11 30 00
      • Plukkede, rensede, uden hoved og fødder, men med hals, hjerte, lever og kråse (såkaldte 70 pct.-høns)
0,299 € pr kg K,L A A
0207 11 90 00
      • Plukkede, rensede, uden hoved og fødder og uden hals, hjerte, lever og kråse (såkaldte 65-pct.-høns), eller i anden form
0,325 € pr kg K,L A A
    • Ikke udskåret, frosset:
0207 12 10 00
      • Plukkede, rensede, uden hoved og fødder, men med hals, hjerte, lever og kråse (såkaldte 70 pct.-høns)
0,299 € pr kg K,L

A

A
0207 12 90 00
      • Plukkede, rensede, uden hoved og fødder og uden hals, hjerte, lever og kråse (såkaldte 65 pct.-høns), eller i anden form
0,325 € pr kg K,L A

 

 

 

A
    • Udskåret samt slagtebiprodukter, fersk eller kølet:
      • Udskårne stykker:
0207 13 10 00
        • Udbenet
1,024 € pr kg K,L A A
        • Ikke udbenet:
0207 13 20 00
          • Halve og kvarte
0,358 € pr kg K,L A A
0207 13 30 00
          • Hele vinger, også uden vingespids
0,269 € pr kg K,L A A
0207 13 40 00
          • Rygge, halse, rygge med hals, gumpe og vingespidser
0,187 € pr kg K,L A A
0207 13 50 00
          • Bryst og stykker deraf
0,602 € pr kg K,L A A
0207 13 60 00
          • Lår og stykker deraf
0,463 € pr kg K,L A A
0207 13 70 00
          • Andre varer
1,008 € pr kg K,L A A
      • Slagtebiprodukter:
0207 13 91 00
        • Lever
6,4% K,L A A
0207 13 99 00
        • Andre varer
0,187 € pr kg K,L A A
    • Udskåret samt slagtebiprodukter, frosset:
      • Udskårne stykker:
0207 14 10 00
        • Udbenet
1,024 € pr kg K,L A A
        • Ikke udbenet:
0207 14 20 00
          • Halve eller kvarte
0,358 € pr kg K,L A A
0207 14 30 00
          • Hele vinger, også uden vingespids
0,269 € pr kg K,L A A
0207 14 40 00
          • Rygge, halse, rygge med hals, gumpe og vingespidser
0,187 € pr kg K,L A A
0207 14 50 00
          • Bryst og stykker deraf
0,602 € pr kg K,L A A
0207 14 60 00
          • Lår og stykker deraf
0,463 € pr kg K,L A A
0207 14 70 00
          • Andre varer
1,008 € pr kg K,L A A
      • Slagtebiprodukter:
0207 14 91 00
        • Lever
6,4% K,L A A
0207 14 99 00
        • Andre varer
0,187 € pr kg K,L A A
  • Af kalkun:
    • Ikke udskåret, fersk eller kølet:
0207 24 10 00
      • Plukkede, rensede, uden hoved og fødder, men med hals, hjerte, lever og kråse (såkaldte 80 pct.-kalkuner)
0,340 € pr kg K,L A A
0207 24 90 00
      • Plukkede, rensede, uden hoved og fødder og uden hals, hjerte, lever og kråse (såkaldte 73 pct.-kalkuner), eller i anden form
0,373 € pr kg K,L A A
    • Ikke udskåret, frosset:
0207 25 10 00
      • Plukkede, rensede, uden hoved og fødder, men med hals, hjerte, lever og kråse (såkaldte 80 pct.-kalkuner)
0,340 € pr kg K,L A A
0207 25 90 00
      • Plukkede, rensede, uden hoved og fødder og uden hals, hjerte, lever og kråse (såkaldte 73 pct.-kalkuner), eller i anden form
0,373 € pr kg K,L A A
    • Udskåret samt slagtebiprodukter, fersk eller kølet:
      • Udskårne stykker:
0207 26 10 00
        • Udbenet
0,851 € pr kg K,L A A
        • Ikke udbenet:
0207 26 20 00
          • Halve eller kvarte
0,410 € pr kg K,L A A
0207 26 30 00
          • Hele vinger, også uden vingespids
0,269 € pr kg K,L A A
0207 26 40 00
          • Rygge, halse, rygge med hals, gumpe og vingespidser
0,187 € pr kg K,L A A
0206 26 50 00
          • Bryst og stykker deraf
0,679 € pr kg K,L A A
          • Lår og stykker deraf:
0207 26 60 00
            • Underlår og stykker deraf
0,255 € pr kg K,L A A
0207 26 70 00
            • Andre varer
0,460 € pr kg K,L A A
0207 26 80 00
          • Andre varer
0,830 € pr kg K,L A A
      • Slagtebiprodukter:
0207 26 91 00
        • Lever
6,4% K,L A A
0207 26 99 00
        • Andre varer
0,187 € pr kg K,L A A
    • Udskåret samt slagtebiprodukter, frosset:
      • Udskårne stykker:
0207 27 10 00
        • Udbenet
0,851 € pr kg K,L A A
        • Ikke udbenet:
0207 27 20 00
          • Halve eller kvarte
0,410 € pr kg K,L A A
0207 27 30 00
          • Hele vinger, også uden vingespids
0,269 € pr kg K,L A A
0207 27 40 00
          • Rygge, halse, rygge med hals, gumpe og vingespidser
0,187 € pr kg K,L A A
0207 27 50 00
          • Bryst og stykker deraf
0,679 € pr kg K,L A A
          • Lår og stykker deraf:
0207 27 60 00
            • Underlår og stykker deraf
0,255 € pr kg K,L A A
0207 27 70 00
            • Andre varer
0,460 € pr kg K,L A A
0207 27 80 00
          • Andre varer
0,830 € pr kg K,L A A
      • Slagtebiprodukter:
0207 27 91 00
        • Lever
6,4% K,L A A
0207 27 99 00
        • Andre varer
0,187 € pr kg K,L A A
  • Af ænder:
    • Ikke udskåret, fersk eller kølet:
0207 41 20 00
      • Plukkede, afblødte, ikke åbnede eller uden tarme, med hoved og fødder (såkaldte 85 pct.-ænder)
0,380 € pr kg K,L A A
0207 41 30 00
      • Plukkede, rensede, uden hoved og fødder, med hals, hjerte, lever og kråse (såkaldte 70 pct.-ænder)
0,462 € pr kg K,L A A
0207 41 80 00
      • Plukkede, rensede, uden hoved og fødder og uden hals, hjerte, lever og kråse (såkaldte 63 pct.-ænder), eller i anden form
0,513 € pr kg K,L A A
    • Ikke udskåret, frosset:
0207 42 30 00
      • Plukkede, rensede, uden hoved og fødder, med hals, hjerte, lever og kråse (såkaldte 70 pct.-ænder)
0,462 € pr kg K,L A A
0207 42 80 00
      • Plukkede, rensede, uden hoved og fødder og uden hals, hjerte, lever og kråse (såkaldte 63 pct.-ænder), eller i anden form
0,513 € pr kg K,L A A
0207 43 00 00
    • Fed lever (»foies gras«), fersk eller kølet
0 K,L A A
    • Andre varer, fersk eller kølet:
      • Udskårne stykker:
0207 44 10 00
        • Udbenet
1,283 € pr kg K,L A A
        • Ikke udbenet:
0207 44 21 00
          • Halve eller kvarte
0,564 € pr kg K,L A A
0207 44 31 00
          • Hele vinger, også uden vingespids
0,269 € pr kg K,L A A
0207 44 41 00
          • Rygge, halse, rygge med hals, gumpe og vingespidser
0,187 € pr kg K,L A A
0207 44 51 00
          • Bryst og stykker deraf
0,865 € pr kg K,L A A
0207 44 61 00
          • Lår og stykker deraf
0,697 € pr kg K,L A A
0207 44 71 00
          • Andepaletots
0,660 € pr kg K,L A A
0207 44 81 00
          • Andre varer
1,232 € pr kg K,L A A
      • Slagtebiprodukter:
0207 44 91 00
        • Lever, undtagen fed lever (»foies gras«)
6,4% K,L A A
0207 44 99 00
        • Andre varer
0,187 € pr kg K,L A A
    • Andre varer, frosset:
      • Udskårne stykker:
0207 45 10 00
      • Udbenet
1,283 € pr kg K,L A A
        • Ikke udbenet:
0207 45 21 00
          • Halve eller kvarte
0,564 € pr kg K,L A A
0207 45 31 00
          • Hele vinger, også uden vingespids
0,269 € pr kg K,L A A
0207 45 41 00
          • Rygge, halse, rygge med hals, gumpe og vingespidser
0,187 € pr kg K,L A A
0207 45 51 00
          • Bryst og stykker deraf
1,155 € pr kg K,L A A
0207 45 61 00
          • Lår og stykker deraf
0,463 € pr kg K,L A A
0207 45 71 00
          • Andepaletots
0,660 € pr kg K,L A A
0207 45 81 00
          • Andre varer
1,232 € pr kg K,L A A
      • Slagtebiprodukter:
        • Lever:
0207 45 93 00
          • Fed lever (»foies gras«)
0 K,L A A
0207 45 95 00
          • Andre varer
6,4% K,L A A
0207 45 99 00
        • Andre varer
0,187 € pr kg K,L A A
  • Af gæs:
    • Ikke udskåret, fersk eller kølet:
0207 51 10 00
      • Plukkede, afblødte, ikke åbnede, med hoved og fødder (såkaldte 82 pct.-gæs)
0,451 € pr kg K,L A A
0207 51 90 00
      • Plukkede, rensede, uden hoved og fødder, med eller uden hjerte og kråse (såkaldte 75 pct.-gæs), eller i anden form
0,481 € pr kg K,L A A
    • Ikke udskåret, frosset:
0207 52 10 00
      • Plukkede, afblødte, ikke åbnede, med hoved og fødder (såkaldte 82 pct.-gæs)
0,451 € pr kg K,L A A
0207 52 90 00
      • Plukkede, rensede, uden hoved og fødder, med eller uden hjerte og kråse (såkaldte 75 pct.-gæs), eller i anden form
0,481 € pr kg K,L A A
0207 53 00 00
    • Fed lever (»foies gras«), fersk eller kølet
0 K,L A A
    • Andre varer, fersk eller kølet:
      • Udskårne stykker:
0207 54 10 00
        • Udbenet
1,105 € pr kg K,L A A
        • Ikke udbenet:
0207 54 21 00
          • Halve eller kvarte
0,529 € pr kg K,L A A
0207 54 31 00
          • Hele vinger, også uden vingerspids
0,269 € pr kg K,L A A
0207 54 41 00
          • Rygge, halse, rygge med hals, gumpe og vingespidser
0,187 € pr kg K,L A A
0207 54 51 00
          • Bryst og stykker deraf
0,865 € pr kg K,L A A
0207 54 61 00
          • Lår og stykker deraf
0,697 € pr kg K,L A A
0207 54 71 00
          • Gåsepaletots
0,660 € pr kg K,L A A
0207 54 81 00
          • Andre varer
1,232 € pr kg K,L A A
      • Slagtebiprodukter:
0207 54 91 00
        • Lever, undtagen fed lever (»foies gras«)
6,4% K,L A A
0207 54 99 00
        • Andre varer
0,187 € pr kg K,L A A
    • Andre varer, frosset:
      • Udskårne stykker:
0207 55 10 00
        • Udbenet
1,105 € pr kg K,L A A
        • Ikke udbenet:
0207 55 21 00
          • Halve eller kvarte
0,529 € pr kg K,L A A
0207 55 31 00
          • Hele vinger, også uden  vingespids
0,269 € pr kg K,L A A
0207 55 41 00
          • Rygge, halse, rygge med hals, gumpe og vingespidser
0,187 € pr kg K,L A A
0207 55 51 00
          • Bryst og stykker deraf
0,865 € pr kg K,L A A
0207 55 61 00
          • Lår og stykker deraf
0,697 € pr kg K,L A A
0207 55 71 00
          • Gåsepaletots
0,660 € pr kg K,L A A
0207 55 81 00
          • Andre varer
1,232 € pr kg K,L A A
      • Slagtebiprodukter:
        • Lever:
0207 55 93 00
          • Fed lever (»foies gras«)
0 K,L A A
0207 55 95 00
          • Andre varer
6,4% K,L A A
0207 55 99 00
        • Andre varer
0,187 € pr kg K,L A A
  • Af perlehøns:
0207 60 05
    • Ikke udskåret, fersk, kølet eller frosset:
10
      • Fersk eller kølet
0,493 € pr kg K,L A A
90
      • Frosset
0,493 € pr kg K,L A A
    • Andre varer, fersk, kølet eller frosset:
      • Udskårne stykker:
0207 60 10 00
        • Udbenet
1,283 € pr kg K,L A A
        • Ikke udbenet:
0207 60 21
          • Halve eller kvarte:
10
            • Fersk eller kølet
0,542 € pr kg K,L A A
90
            • Andre varer
0,542 € pr kg K,L A A
0207 60 31 00
          • Hele vinger, også uden vingespids
0,269 € pr kg K,L A A
0207 60 41 00
          • Rygge, halse, rygge med hals, gumpe og vingespidser
0,187 € pr kg K,L A A
0207 60 51 00
          • Bryst og stykker deraf
1,155 € pr kg K,L A A
0207 60 61 00
          • Lår og stykker deraf
0,463 € pr kg K,L A A
0207 60 81 00
          • Andre varer
1,232 € pr kg K,L A A
      • Slagtebiprodukter:
0207 60 91
        • Lever:
10
        • Fersk eller kølet
6,4% K,L A A
90
        • Andre varer
6,4% K,L A A
0207 60 99 00
        • Andre varer
0,187 € pr kg K,L A A