| Pos (varekode) | Varebeskrivelse | Tarifmæssig told | Bilag | Suppl. mængde | Varebest. |
| T2 eller Eksport | T1 | I | U | T |
| | | | | | | | | |
| 0202 | | Kød af hornkvæg, frosset: | | | | | | |
| | | | | | | | | |
| 0202 10 00 | | | | | | | O | |
| | | | | | | | | |
| | 11 | | 12,8% + 1,768 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 15 | | 12,8% + 1,768 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | | | | | | | | |
| | 91 | | 12,8% + 1,768 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 99 | | 12,8% + 1,768 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | | - Andre udskæringer, ikke udbenet:
| | | | | | |
| 0202 20 10 | | | | | | | | |
| | | | | | | | | |
| | 11 | | 12,8% + 1,768 € pr kg | K,L | | ALO | | A |
| | 15 | | 12,8% + 1,768 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | | | | | | | | |
| | 91 | | 12,8% + 1,768 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 99 | | 12,8% + 1,768 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | | | | | | | | |
| 0202 20 30 | | -
- Forfjerdinger, sammenhængende eller adskilte:
| | | | | O | |
| | | | | | | | | |
| | 11 | | 12,8% + 1,414 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 15 | | 12,8% + 1,414 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | | | | | | | | |
| | | -
-
-
- Bestemt til forarbejdning:
| | | | | | |
| | | -
-
-
-
- Til forarbejdning af varer henhørende under underpos. 1602 10, 1602 50 31 eller 1602 50 95 der ikke indeholder andet kød end kød af hornkvæg, og som har et kollagen/protein-forhold på højst 0,45% og mindst består af 20 vægtprocent magert kød (eksklusive slagteraffald og fedt), hvor kød og gele udgør mindst 85% af den samlede vægt; produktet skal underkastes en varmebehandling, der er tilstrækkelig til at sikre kødproteinets koagulering i hele produktet, som derfor ikke må vise spor af rødlig væske på snittefladen, når produktet gennemskæres langs en linie, der går gennem det tykkeste sted (A-produkter) TN 063):
| | | | | | |
| | 81 | | 12,8% + 1,414 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 82 | | 12,8% + 1,414 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | | -
-
-
-
- Til forarbejdning af andre varer end varer henhørende under underpos. ex 0210 20, 0210 99 51, 0210 99 90, 1602 50 10 og 1602 90 61 (B-produkter) TN 064):
| | | | | | |
| | 83 | | 12,8% + 1,414 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 84 | | 12,8% + 1,414 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | | | | | | | | |
| | 85 | | 12,8% + 1,414 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 86 | | 12,8% + 1,414 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | | | | | | | | |
| | 87 | | 12,8% + 1,414 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | 88 | | 12,8% + 1,414 € pr kg | K,l | | AL | | AO |
| 0202 20 50 | | -
- Bagfjerdinger, sammenhængende eller adskilte:
| | | | | O | |
| | | | | | | | | |
| | 11 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 15 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | ALO | | AO |
| | | | | | | | | |
| | 91 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 99 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| 0202 20 90 | | | | | | | O | |
| | | | | | | | | |
| | 11 | | 12,8% + 2,653 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 15 | | 12,8% + 2,653 € pr kg | K,L | | ALO | | AO |
| | | | | | | | | |
| | 91 | | 12,8% + 2,653 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 99 | | 12,8% + 2,653 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | | | | | | | | |
| 0202 30 10 | | -
- Forfjerdinger, hele eller opskåret i højst 5 stykker, frosset i en enkelt blok; »quartiers compensés, frosset i to blokke, den ene bestående af forfjerdingen hel eller opskåret i højst 5 stykker og den anden af bagfjerdingen (uden mørbrad) i ét stykke:
| | | | | O | |
| | | | | | | | | |
| | 11 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 15 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | | | | | | | | |
| | | -
-
-
- Bestemt til forarbejdning:
| | | | | | |
| | | -
-
-
-
- Til forarbejdning af varer henhørende under underpos. 1602 10, 1602 50 31 eller 1602 50 95 der ikke indeholder andet kød af hornkvæg, og som har et kollagen/protein-forhold på højst 0,45% og mindst består af 20 vægtprocent magert kød (eksklusive slagteraffald og fedt), hvor kød og gele udgør mindst 85% af den samlede vægt; produktet skal underkastes en varmebehandling, der er tilstrækkelig til at sikre kødproteinets koagulering i hele produktet, som derfor ikke må vise spor af rødlig væske på snittefladen, når produktet gennemskæres langs en linie, der går gennem det tykkeste sted (A-produkter) TN 063):
| | | | | | |
| | 81 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 82 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | | -
-
-
-
- Til forarbejdning af andre varer end varer henhørende under underpos. ex 0210 20, 0210 99 51, 0210 99 90, 1602 50 10 og 1602 90 61 (B-produkter) TN 064):
| | | | | | |
| | 83 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 84 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | | | | | | | | |
| | 85 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 86 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | | | | | | | | |
| | 87 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 88 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| 0202 30 50 | | -
- Udskæringer, benævnt »crop«, »chuck and blade« og »brisket« NC 022):
| | | | | O | |
| | | | | | | | | |
| | 11 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 15 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | | | | | | | | |
| | | -
-
-
- Bestemt til forarbejdning:
| | | | | | |
| | | -
-
-
-
- Til forarbejdning af varer henhørende under underpos. 1602 10, 1602 50 31 eller 1602 50 95 der ikke indeholder andet kød af hornkvæg, og som har et kollagen/protein-forhold på højst 0,45% og mindst består af 20 vægtprocent magert kød (eksklusive slagteraffald og fedt), hvor kød og gele udgør mindst 85% af den samlede vægt; produktet skal underkastes en varmebehandling, der er tilstrækkelig til at sikre kødproteinets koagulering i hele produktet, som derfor ikke må vise spor af rødlig væske på snittefladen, når produktet gennemskæres langs en linie, der går gennem det tykkeste sted (A-produkter) NC 022)TN 063):
| | | | | | |
| | 81 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 82 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | | -
-
-
-
- Til forarbejdning af andre varer end varer henhørende under underpos. ex 0210 20, 0210 99 51, 0210 99 90, 1602 50 10 og 1602 90 61 (B-produkter) NC 022)TN 064):
| | | | | | |
| | 83 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 84 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | | | | | | | | |
| | 85 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 86 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | | | | | | | | |
| | 87 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 88 | | 12,8% + 2,211 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| 0202 30 90 | | | | | | | O | |
| | | | | | | | | |
| | 11 | | 12,8% + 3,041 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 15 | | 12,8% + 3,041 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | | | | | | | | |
| | | | | | | | | |
| | | -
-
-
-
- Bestemt til forarbejdning:
| | | | | | |
| | | -
-
-
-
-
- Til forarbejdning af varer henhørende under underpos. 1602 10, 1602 50 31 eller 1602 50 95 der ikke indeholder andet kød af hornkvæg, og som har et kollagen/protein-forhold på højst 0,45% og mindst består af 20 vægtprocent magert kød (eksklusive slagteraffald og fedt), hvor kød og gele udgør mindst 85% af den samlede vægt; produktet skal underkastes en varmebehandling, der er tilstrækkelig til at sikre kødproteinets koagulering i hele produktet, som derfor ikke må vise spor af rødlig væske på snittefladen, når produktet gennemskæres langs en linie, der går gennem det tykkeste sted (A-produkter) TN 063):
| | | | | | |
| | 41 | | 12,8% + 3,041 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 42 | | 12,8% + 3,041 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | | -
-
-
-
-
- Til forarbejdning af andre varer end varer henhørende under underpos. ex 0210 20, 0210 99 51, 0210 99 90, 1602 50 10 og 1602 90 61 (B-produkter) TN 064):
| | | | | | |
| | 43 | | 12,8% + 3,041 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 44 | | 12,8% + 3,041 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | | | | | | | | |
| | 45 | | 12,8% + 3,041 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 46 | | 12,8% + 3,041 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | | | | | | | | |
| | 47 | | 12,8% + 3,041 € pr kg | K,L | | AL | | A |
| | 48 | | 12,8% + 3,041 € pr kg | K,L | | AL | | AO |
| | | | | | | | | |
| | | -
-
-
-
- Bestemt til forarbejdning:
| | | | | | |
| | 70 | -
-
-
-
-
- Til forarbejdning af varer henhørende under underpos. 1602 10, 1602 50 31 eller 1602 50 95 der ikke indeholder andet kød af hornkvæg, og som har et kollagen/protein-forhold på højst 0,45% og mindst består af 20 vægtprocent magert kød (eksklusive slagteraffald og fedt), hvor kød og gele udgør mindst 85% af den samlede vægt; produktet skal underkastes en varmebehandling, der er tilstrækkelig til at sikre kødproteinets koagulering i hele produktet, som derfor ikke må vise spor af rødlig væske på snittefladen, når produktet gennemskæres langs en linie, der går gennem det tykkeste sted (A-produkter)
TN 063) | 12,8% + 3,041 € pr kg | K,L | | ALO | | AO |
| | 75 | -
-
-
-
-
- Til forarbejdning af andre varer end varer henhørende under underpos. ex 0210 20, 0210 99 51, 0210 99 90, 1602 50 10 og 1602 90 61 (B-produkter) TN 064)
| 12,8% + 3,041 € pr kg | K,L | | ALO | | AO |
| | 80 | | 12,8% + 3,041 € pr kg | K,L | | ALO | | AO |
| | 90 | | 12,8% + 3,041 € pr kg | K,L | | ALO | | AO |