Du kan normalt indføre brugte biler og motorcykler fra EU-lande uden told og moms
Brugte køretøjer, der har været registreret i et andet EU-land, kan indføres told- og momsfrit.

Momsfriheden er betinget af, at køretøjet har kørt mere end 6.000 km og er mere end 6 måneder gammel.

EU-lande er - ud over Danmark - Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Du skal normalt betale told og moms af brugte biler og motorcykler fra ikke-EU-lande
Tolden er 10 procent på en personbil og 6-8 procent på en motorcykel afhængig af motorstørrelsen, og tolden beregnes af fakturaprisen plus fragt og forsikringsomkostninger.

Momsen er 25 procent og beregnes af fakturaprisen plus eventuel told, fragt og forsikringsomkostninger.

Brugte køretøjer, der har været registreret i et land uden for EU, kan i visse tilfælde indføres toldfrit eller til en lavere toldsats end den, der normalt skal betales. Spørg SKAT om de mere præcise regler.

Hvis du flytter til Danmark og tager din bil eller motorcykel med som flyttegods
Brugte køretøjer kan indføres told- og momsfrit som flyttegods, hvis du har ejet og brugt køretøjet de seneste 6 måneder. Som dokumentation skal du fremlægge et udenlandsk registreringsbevis. I de første 12 måneder efter indførslen må køretøjet ikke sælges, pantsættes eller udlejes.

Du skal desuden dokumentere, at du har boet uden for EU i en sammenhængende periode på mindst 12 måneder.

Hvis du flytter til Danmark fra et andet EU-land, kan køretøjer, du har ejet og brugt i et andet EU-land, som hovedregel medbringes uden told- og momsmæssige konsekvenser.